Alarmă la FCSB! După Budescu, și Filipe Teixeira lipsește cu Sporting Lisabona

Alarmă la FCSB! După Budescu, și Filipe Teixeira lipsește cu Sporting Lisabona. Accidentat în remiza cu Astra (1-1), portughezul de 36 de ani nu va evolua în turul din play-off-ul Champions League.
Confirm gsp.ro, Teixeira a efectuat duminică un control amănunţit, iar rezultatul a fost unul nedorit: nu va fi pe teren pe Jose Alvalade.
Portughezul a venit la autocar, după meciul cu Astra, în cârje şi având un bandaj pe glezna stângă.
Din primele informaţii, a suferit o entorsă.
”Românii sunt optimişti în ceea ce priveşte şansele echipei de a se califica în dubla cu Sporting. Consideră că vor juca împotriva celei mai accesibile echipe posibile, ŢSKA ar fi fost la acelaşi nivel, ţinând cont că puteau întâlni echipe precum Napoli, Liverpool sau Sevilla", a declarat Teixeira, potrivit Mediafax, pentru presa portugheză.
”Sporting rămâne un adversar redutabil, oricum! Strategia noastră este clară: un rezultat bun în Portugalia care să menţină şansele şi forţarea calificării în grupele UEFA Champions League, în retur, pe teren propriu”, a mai precizat Teixeira.
Citiți și LIVE TEXT Sporting Lisabona – FCSB, în manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Se joacă marți, de la 21.45 (Pro TV, Digi), Fluieră neamțul care a condus finala Ligii
Poate te interesează și EXCLUSIV/ Monica Gabor își ajută sora să ajungă femeie de afaceri! Îi plătește
Loading...