Andreea Bălan se antrenează din greu. În ce ipostază a fost surprinsă

Andreea Bălan se antrenează din greu. Artista și partenerul ei de dans, Petrișor Ruge au intrat în sala de repetiții și au muncit până noaptea târziu.
Andreea Bălan le-a arătat fanilor cum se antrenează în sala de dans, alăuri de echipa ei. Fanii au sfătuit-o să fie atentă atunci când face prize periculoase.
Andreea Bălan se antrenează din greu. În ce ipostază a fost surprinsă

Andreea Bălan se antrenează din greu pentru un show reușit


"Azi încercăm prize noi." a scris Andreea Bălan. "Bravo. Aveți grijă", "Sunteți cei mai tari", "Abia așteptăm show-urile voastre", sunt câteva dintre comentariile fanilor.
În luna iunie, Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, “au fugit” pentru câteva zile în Franța, pe Coasta de Azur. “Am fost de ziua mea, în iunie, pe Coasta de Azur, pentru șase zile. Nu vizitasem această zonă și, cum figura pe lista cu locuri pe care îmi doresc să le văd în această viață, am zis că a sosit momentul să ajung acolo”, spune jurata de la “Te cunosc de undeva!”. În scurta ei vacanță, Andreea a făcut doar ce i-a plăcut. “Ne-am plimbat și am vizitat tot ce se poate, pentru că mie nu-mi place să stau degeaba pe plajă”, adaugă ea. În curând , Andreea și George vor pleca din nou. “De data aceasta, mergem la Dubrovnic, în Croația. Dacă în iunie, Ella, fiica noastră, a rămas cu mama, în Croația va veni cu noi”..
Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Tănase crede că va fi bunică, dar fiul său nici nu se gândește. ”Am fost în vizită și ne-am certat!”
 
Loading...