Andrei Aradits a dat cu piciorul unor proiecte bănoase ca să plece în concediu. A ales Grecia și Italia

Vezi galeria foto
Andrei Aradits a refuzat proiecte ca să plece în concediu. Asta, fiindcă a decis că e mai important să stea cu familia decât să câștige mulți bani.
“A fost o vacanță pentru care m-am luptat! O grămadă de oameni au vrut să-mi schimbe planurile. Mi s-au propus tot soiul de proiecte, doar-doar să renunț. Eu sunt foarte bucuros când am libertatea de a renunța la ceva. Visul meu ascuns este să ajung odată în poziția în care să mă sune Spielberg, să-mi propună rolul vieții plătit cu buget ca pentru Harrison Ford și cu Oscarul asigurat și eu să-i spun «mmm nu, mulțumesc, poate după vacanță»”, a povestit, amuzat, juratul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Andrei Aradits a refuzat proiecte ca să plece în concediu, iar la bătrânețe visează să se retragă pe o insulă


Actorul a stat o lună în concediu. Două săptămâni le-a petrecut în Grecia, pe Insula Corfu, apoi a plecat spre Italia, unde s-a împărțit între Coasta Amalfitană și Toscana. I-au fost alături, non-stop, soția lui, Andreea, și de fiul lor, Eric. Grecia e marea dragoste a lui Andrei, spune că acolo i-ar plăcea să se retragă la pensie, “la un moment dat, într-o căsuță cochetă, lângă apă, pe o insulă”. Pe Andreea a impresionat-o însă Italia, mai ales Toscana: “Apusurile sunt într-adevăr spectaculoase în Toscana și am avut noroc de o cazare minunată, gazde foarte drăguțe, somelierul din Argentina, foarte simpatic, golden retriever-ul Julietta încântător, totul minunat!”, spune Andreea Aradits.
Fiul lor, Eric, a fost foarte fericit în toate locațiile, pentru că îi place apa. Inclusiv în Toscana a putut face baie, chiar dacă numai  în piscină. I-a displăcut însă faptul că nu a avut voie să-și ia laptopul cu el. “Cred că se apropie momentul în care vom deveni plictisitori pentru el. Știi că îl invidiez? Are 12 ani și a văzut deja vreo zece țări. Păi, eu aveam 20 de ani când am ieșit prima oară din țară, în Iugoslavia”, s-a plâns Aradits.

Citește și: EXCLUSIV | Alina Pușcaș recunoaște că i s-a schimbat viața de cand s-a măritat și are doi copii. Cariera a trecut pe planul doi


Loading...