Bărbatul care și-a incendiat soția într-un fast-food din Buhuși s-a predat

Bărbatul care și-a incendiat soția într-un fast-food din Buhuși s-a predat vineri. A fost preluat de anchetatori și dus la Parchet, cu propunere de arestare pentru 30 de zile. 
Bărbatul care și-a incendiat soția într-un fast-food din Buhuși, sub ochii a doi dintre copiii lor, a fugit după comiterea faptei. El a fost căutat de polițiști în două județe. Vineri, agresorul s-a predat polițiștilor. El s-a predat în jurul prânzului, la poliția din comuna lui natală, Bahna. De acolo, anchetatorii l-au preluat și dus la Parchet, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În urmă cu două zile, Marius Sandu a intrat în fast food-ul unde știa că se află soția sa, iar într-o criză de furie, după o ceartă, individul a scos din buzunarul hainei un bidon în care avea un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, cu care a stropit-o pe femeie și apoi i-a dat foc.
Gestul său șocant a creat o stare de panică în întreg magazinul, mai ales pentru că totul s-a petrecut sub privirile celor doi minori, dar și ale mai multor clienți care se aflau acolo. Martorii povestesc că tinerei i s-a aprins părul, dar și haina de pe ea.
Disperată, femeia a ieșit afară să ceară ajutor, a reușit să-și scoată și geaca ce ardea ca o torță și a fugit pe jos până la spitalul din apropiere. Aici a primit îngrijiri medicale, după care a fost transferată la Spitalul din Piatra Neamț, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul II și III, pe față, mâini și gât.
Loading...