Boca Juniors a cucerit titlul în Argentina, după doi ani de așteptare

Boca Juniors poate cuceri titlul în Argentina, după doi ani de așteptareBoca Juniors a luat ultima oară titlul intern la fotbal în 2015, când a câștigat Apertura.

ACTUALIZARE 20 iunie. Boca Juniors a câştigat pentru a 32-a oară în istorie titlul de campioană a Argentinei, după ce formaţia Banfield a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de San Lorenzo, în etapa a XXVIII-a, penultima a sezonului


Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Banfield a rămas pe locul secund, dar se află la cinci puncte de liderul Boca Juniors.


--------
Boca Juniors a câştigat al 32-lea titlu de campioană din istorie şi s-a apropiat la patru trofee de rivala River Plate.


Dacă Banfield nu o bate miercuri pe San Lorenzo în deplasare, ”galben-albaștrii” devin campioni fără să joace în runda finală. În caz contrar, verdictul este amânat pentru joi, la Bahia Blanca, când Boca o înfruntă pe Olimpo. Cele 3 puncte i-ar garanta succesul.

După 28 de etape (în prima ligă sunt 30 de formații, iar sistemul este structurat astfel încât după tur să se acorde un titlu, iar după retur - altul, Clausura), Boca Juniors este lider, cu 59 de puncte.
Boca este urmată de Banfield, 54 de puncte, și de River Plate (trupa lui Marcelo Gallardo a ieșit din cursă când a pierdut, duminică, jocul cu Racing, scor 2-3), 52 de puncte.
Loading...