Bodo de la Proconsul se „duelează” cu Chef Scărlătescu. Unul din bucătărie, altul de pe scenă

Vezi galeria foto
Înainte de a renunța la bucătărie, așa cum face la finalul fiecărei veri, când pleacă pe mare, Cătălin Scărlătescu l-a invitat pe Bodo și întreaga trupă Proconsul,  la restaurantul lui din stațiunea Mamaia pentru a-i arăta cum se fac scoicile adevărate. Drept „răspuns”, Bodo i-a promis că-l va învăța să cânte.

Se prea bine știe că Bodo nu este doar cântăreț, ci un bun bucătar, având un restaurant de tip pescăresc. Așa se face că diseară, la restaurantul lui Scărlătescu va avea loc „duelul” verii. Bodo și band-ul versus Chef Scărlătescu și echipa lui. Dacă juratul unei emisiuni culinare se va lăuda cu preparatele lui, trupa Proconsul își va demonstra măestria printru-un concert live. Acest „duel” se lasă și cu jocuri de culise, după ce Bodo l-a asigurat pe Cătălin că-i va „inspecta” meniul înainte de a da startul recitalului, iar chef-ul i-a transmis că și el stă destul de bine la capitolul voce și că ultima oară a exersat joia trecută cu ocazia recitalului susținut de Ștefan Stan în aceeași locație.

Bodo și chef Scărlătescu se vor „duela” la Mamaia


Astfel, cei prezenți în această seară la hotel Riviera & Sago Urban cuisine, vor avea toate ingredientele unei seri speciale, fiind martorii unui duel inedit între Bodo și chef Cătălin Scărlătescu. Rămâne de văzut dacă mâncarea va învinge show-ul artistic.
 
 
Loading...