Bunicul Laurei Cosoi a murit. Mama vedetei a făcut anunțul

Tragediile se țin lanț în viața Laurei Cosoi. Bunicul Laurei Cosoi a murit, după ce anul trecut, vedeta și-a pierdut bunica și unchiul.
Vestea că bunicul Laurei Cosoi a murit a venit joi, după ce mama vedetei a făcut anunțul trist. Ligia Cosoi a scris pe o rețea de socializare. ”Tatălui meu, un ultim omagiu... Zbor lin către Poarta Cerului! Dragul meu, acum ești din nou împreună cu mama...”.

Bunica Laurei Cosoi a murit anul trecut


Laura Cosoi a scris un mesaj emoționant pe blogul pesronal, despre mama Jeni, bunica ei, anul trecut după ce aceasta a trecut în neființă: ”La începutul verii, părinții mamei au fost internați pentru o lună în spital ca să li se facă investigații! De atunci, drumurile la Brașov au fost multe. Bătrânețea și-a spus însă cuvântul și, din păcate, mama Jeni s-a stins weekend-ul acesta, când eu și Cosmin aveam să devenim pentru prima oară părinți spirituali pentru Gabriel și Diana! Oricât de greu mi-a fost, le-am fost alături, așa cum le vom fi întotdeauna! Acum sunt în drum spre Brașov, acolo unde va fi înmormântată mama Jeni”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal. „Să o primească Bunul Dumnezeu pe mama Jeni în lumină! Noi, de aici, de pe pământ, nu o vom uita niciodată!”, a mai scris ea.

Bunicul Laurei Cosoi a murit, după ce vedeta și-a pierdut și unchiul


După 3 luni de la decesul bunicii, Laurea Cosoi și-a pierdut și unchiul. ”Despre zilele ce au trecut nu sunt multe de spus. Este deja a doua oară când trec prin asta, în ultimele 3 luni. La sfârșitul lui iunie, ne-am bucurat nespus să botezăm o fetiță minunată, doar că înainte cu câteva zile, unchiul meu drag și bun, Cătălin, și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Astfel, după înmormântare, am avut botezul micuței și apoi, imediat, o nuntă în familie”, a mai povestit vedeta pe blog.
Loading...