Cel mai aglomerat weekend din acest an la Marea Neagră. Cum te poți distra seara

Este record de turişti, pe litoral, weekendul acesta. Peste 230.000 de români au ales staţiunile de la malul mării, în minivacanţa de Sfânta Maria, făcând ca acest weekend să fie cel mai aglomerat din acest an.
Este cel mai aglomerat weekend pe litoral şi în staţiunile cele mai căutate nu este loc nici pe nisip, nici în apă. Pentru a nu-şi pierde locurile găsite cu greu, mulţi turişti evită să mai plece de pe plajă chiar şi când soarele este foarte puternic, preferând să rămâna sub umbrele.
Peste 230.000 de turiști, între care 20.000 din străinătate, au ales litoralul românesc în această vacanță. Cei care ziua stau la plajă sau în apă mării, ies seara să se distreze, tereasele, restaurentele si cluburile fiind pline.
Pentru seara zile de 13 august în, Mamaia Nord, pe Plaja Mackerel, unde se desfățoara festivalul de rock alternativ, Hang Out, unde intrarea este liberă, turiștii pot asista de la ora 19.30 la concerte susținute de ROA, Byron, Travka, Toulouse Lautrec sau pot lua parte la ateliere de tattoo, hena și mandale.
Caravana Filmelor de Oscar continuă până pe 13 august în Constanţa, în aer liber, pe faleza Cazino, unde unele dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor sunt proiectate de la 21:30.
În Piaţeta Casino din Mamaia se desfășoară evenimentele organizate în cadrul Festivalului Verii, Mamaia Fairytale, iar duminică, 13 august, începând cu ora 20.30, este programat un spectacol dedicat copiilor: Kids Star Supershow.
În piațeta Perla din Mamaia, Radio România organizează „târgul de vacanţă” Gaudeamus. În plus, duminică, de la ora ora 20,00 Orchestra Naţională Radio, Big Band-ul Radio şi Orchestra Populară Radio se alătură Târgului Gaudeamus la evenimentul Seara Şlagărelor Româneşti, spectacol ce reunește unele dintre cele mai îndrăgite nume ale scenei artistice românești.
Vama Veche vă aşteaptă weekend-ul acesta în haine hippie, cu muzica anilor 60-70, spectacole multimedia, la Sunset Festival, Flower Power Fest Vama Veche, şi Smart Folk You Florian Pittiş. Iar în Jupiter, la Teatrul de Vară din stațiune, continuă seria spectacolelor estivale.
Pentru zilele viitoare, evenimentele dedicate zilei Marinei Române reprezintă punctul principal de atracție, programul fiind unul pentru toate gusturile.


Citește și: FOTO/ Așa se mergea la mare acum 111 ani! Provocarea autorităților de a caza și hrăni peste 5.000 de excursioniști, în anul 1906
 
Loading...