Cota zilei din tenis - Aleksandra Krunic vs Francesca Schiavone

Cota zilei din tenis - Aleksandra Krunic vs Francesca Schiavone
Cota zilei din tenis vine de la calificările pentru turneul WTA de la Cincinnati, mai exact de la duelul dintre Aleksandra Krunic și Francesca Schiavone. Duelul se anunță a fi unul echilibrat, deschis oricărui rezultat, însă merită să pariem pe el. Acesta va începe nu mai devreme de 20:00, ora României.
Aleksandra Krunic a avut până în prezent un an relativ bun. Locul 84 WTA s-a calificat în șaisprezecimi la Rabat, a câștigat challengerul feminin de la Bol și a jucat finală la turneul ITF din Manchester. Totuși, la turneele importante precum Roland Garros sau Wimbledon, jucătoarea din Serbia nu s-a calificat pe tabloul principal. Ultimul turneu la care aceasta a participat a fost la Bastad, acolo unde s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de Mertens. În primul tur al calificărilor de la Cincinnati, Aleksandra Krunic a trecut surprinzător de Sorana Cîrstea, după două ore de joc, cu scorul de 7-6, 3-6 și 4-6.
De partea cealaltă, Francesca Schiavone a început sezonul ezitant, însă și-a revenit pe parcur reușind câteva rezultate de luat în seamă. Italianca de 37 de ani a câștigat turneul WTA de la Bogota și s-a calificat în finala celui de la Rabat. De atunci, locul 74 mondial a mai disputat 11 meciuri, câștigând doar 5. Francesca Schiavone a avut și ea un prim meci destul de greu la Cincinnati, în compania lui Nicole Gibbs. Totuși, italianca a izbutit să se impună în trei seturi după ce a fost condusă cu 7-6, revenind cu un categoric 2-6, 1-6.
În trecut, tenismencele s-au mai duelat de două ori, victoriile fiind împărțite. Deși jucătoarea din Serbia este văzută ca favorită, trebuie să profităm de experiența și forma bună a italiencei. Astfel, vom miza pe victoria lui Francesca Schiavone, la o cotă de 2.15. Aceasta a fost extrasă din oferta agenției de pariuri online Unibet (Decizia nr. 1564/25.08.2016).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri sportive  din România!
Loading...