Cota zilei și avancronică pentru meciul CS U Craiova vs FC Botoșani

Cota zilei și avancronică pentru meciul CS U Craiova vs FC Botoșani
Competiție - Liga 1 Betano / Etapa 6
Ultima întâlnire - FC Botoșani vs CS U Craiova 1-0
Formă CS U Craiova (ultimele 5 partide ) - I E I E V
Formă FC Botoșani (ultimele 5 partide) - E V V V V
Echipă probabilă CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Tiago Ferreira, Briceag – Zlatinski, Mateiu – Gustavo, Mitriță, Bancu – M. Roman
Echipă probabilă FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Cucu, Tincu – Roman, L. Fulop, L. Buș – D. Popa
Sursă foto: pinterest.com
Pontul zilei din fotbal vine din etapa cu numărul 6 a Ligii 1 Betano, mai exact de la Turnu Severin, acolo unde CS U Craiova va primi vizita liderului FC Botoșani de la ora 17:30. În rândurile următoare, vă vom prezenta analiza meciului, urmată de un pont pentru pariuri.
În acest moment, CS U Craiova are 9 puncte, adunate în cele 5 etape în care a înscris doar 6 gluri, primind numai 3. Trupa lui Mangia a izbutit doar două victorii în actualul sezon, în prima etapă cu CSM Politehnica Iași și în ultima cu Juventus București. În celelalte trei etape, oltenii au reușit doar remize, în compania celor de la Chiajna, Astra Giurgiu și FCSB. După cum probabil știți, în acest început de an competițional oltenii au jucat și în preliminariile Europa League, acolo unde nu au avut, din păcate, vreo șansă în fața lui AC Milan. CS U Craiova nu a arătat bine în campionatul trecut atunci când a jucat “acasă”, iar probleme nu par că s-au rezolvat nici în prezent, echipa încasând câte cel puțin un gol în ultimele trei astfel de partide.
Dincolo, FC Botoșani este surpriza acestui start al Ligii 1, fiind lider, cu 13 puncte. În cele 5 etape, moldovenii au remizat cu CFR Cluj în primul joc al sezonului, ca mai apoi să se impună cu Dinamo București, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari și ACS Poli Timișoara. Cu Costel Enache pe banca tehnică, oaspeții de azi au arătat un apetit ofensiv extrem de dezvoltat, marcând nu mai puțin de 11 goluri, dar și o apărare etanșă, cu doar 3 primite. FC Botoșani nu s-a impus niciodată în fața Craiovei atunci când aceasta a avut rolul de echipă gazdă, însă după ultimele două deplasări liderul a plecat cu șase puncte.
O statistică bizară dată de istoria duelurilor directe dintre cele două ne spune că niciuna dintre ele nu a câștigat în deplasare. Chiar și așa, FC Botoșani se află într-o formă de moment excelentă, în timp ce jocul Craiovei nu este unul convingător.
Profităm astfel de dinamica oaspeților și vom miza pe un rezultat pozitiv al acestora, printr-un pariu de tipul “FC Botosani sau egal”. Acesta are o cotă de 2.10, preluată din oferta casei de pariuri online Fortuna (Decizia nr. 1560/25.08.2016).

Ponturile din fotbal sunt oferite de echipa celor de la Pontul-zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri din România.
 
Loading...