Cum afectează solstițiul de vară 2017 zodiile | Previziunile Uraniei

Solstițiul de vară 2017 are loc pe 21 iunie, la ora 07:24 (ora României). Urania ne spune cum afectează solstițiul de vară 2017 zodiile. 
Berbec
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va pune un accent special pe chestiunile de familie, pe problemele curente de gospodărie şi administrare a bunurilor. În aceiaşi zi, în zodia Racului, va intra şi Mercur care va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii de familie apropiaţi nativilor dar care va ridica noi probleme ori va accentua premizele încâlcite din ultima vreme.
Taur
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, starea lor generală se va ameliora, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda, metodic şi cu spor orice problemă În dimineaţa zilei de 21 iunie (ora 07:25'), Soarele va intra în zodia Racului şi va începe să-şi exercite influenţa asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate public. Etapa, care va dura o lună, nu va fi dintre cele uşoare pentru aceşti nativi care vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur, planetă care patronează călătoriile şi exerciţiul verbal în varii ipostaze.
Gemeni
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, gândul cel bun va birui. Gemenii vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care „i-au dat peste cap” în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragmatism. În dimineaţa zilei de 21 iunie Soarele va intra în zodia Racului, respectiv în casa a II-a a banilor proveniţi din muncă propriei a acestor nativi, şi va marca jaloane de care trebuie să ţină cont pentru viitorul lor financiar. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur care va introduce o notă de incapacitate de a se adapta la condiţiile şi limitările momentului, făcându-i pe nativi să se cramponeze de detalii. Uneori, egoismul sau interesele de moment, mărunte, îi pot face să se blocheze în cazul unor discuţii privitoare la salariu sau venituri.
Rac
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, posibil ajutor de la un prieten: solidaritate, susţinere morală sau materială, sfat util dat într-un moment greu, intervenţie salutară ori implicarea eficientă într-o problemă pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forţe. În dimineaţa zilei de 21 iunie Soarele va intra în semnul, lor zodiacal natal, respectiv în casa I şi, din această poziţie astrală, le va da energie şi determinare şi capacitate de a rezista la oboseala fizică şi (supra)solicitarea psihică timp de o lună. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur care va colora cu nuanţe sentimentale, argumente emoţionale şi premize spirituale toate procesele de gândire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii.
Leu
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, posibil mic succes legate de exercitarea unei funcţii, a unei responsabilităţi ce „stă în vizorul public”. Nume lăudat, felicitări... În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului şi va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, tăinuite, pe care le vor aduce la suprafaţă, spre ştiinţa nativului, pe căi „soft”: telepatie, presimţire, vis premonitoriu. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur, care le va induce Leilor dorinţa de a răscoli trecutul, de a se întoarce la probele materiale ale unei experienţe anterioare (scrisori, documente, acte oficiale) că să înţeleagă mai bine contextul care le-a generat şi circumstanţele în care el a acţionat într-un anume fel şi asupra cărora continuă să aibă îndoieli sau bănuieli.
Fecioară
Între 20 iunie, după ora 00:53', şi începutul zilei de 22 iunie, o idee bună le poate reconfigura într-un chip constructiv, un proiect sau un demers. Temei logic, echilibrat cu potenţial de succes în multe demersuri care priveşte felul în care se vor purta, vor decide în chestiuni importante pentru viaţa lor sau în care vor face alegeri inspirate. În dimineaţa zilei de 21 iunie (ora 07:25'), Soarele va intra în zodia Racului şi, de acolo, timp de o lună, va introduce o notă de reticenţă ori de prudenţă faţă de prieteni; nativii nu vor fi dispuşi să-şi arate încrederea faţă de unele cunoştinţe ori vor avea rezerve în a fi sinceri şi „fără secrete” faţă de acei prieteni care le-au sădit îndoiala în suflet. În aceiaşi zi, tot în zodia Racului, va intra şi Mercur (ora 12:58'), care se va afla într-o postură limitată de vibraţia semnului pe care îl tranzitează. De aceea, estimăm că latura capacităţii de a se exprima, de a comunica, de a dialoga, va fi limitată şi marcată de prudenţă şi „tăcere diplomatică”.
Vezi restul zodiilor pe pagina Horoscopul Uraniei.
 
Loading...