De ce nu a preluat Mircea Lucescu naționala României: ”E greu să înlocuiești un salariu de 500.000 de euro cu unul de 3.000.000 de euro”. Cine va fi noul selecționer

De ce nu a preluat Mircea Lucescu naționala României: ”E greu să înlocuiești un salariu de 500.000 de euro cu unul de 3.000.000 de euro”.
Andrei Vochin, consilierul președintelul FRF Răzvan Burleanu, a făcut dezvăluiri incendiare la Dolce Sport.
Vochin a explicat de ce nu e preluat Mircea Lucescu naționala României, alegând reprezentativa Turcia.
”Am văzut că se tot vorbește că Mircea Lucescu nu a fost contactat pentru a prelua naționala României. Eu spun că e bine să-l întrebați pe domnul Mircea Lucescu dacă a fost contactat de președintele Răzvan Burleanu după Euro 2016. Mai mult de atât, e foarte greu să înlocuiești un salariu de jumătate de milion de euro cu un salariu de trei milioane de euro”. Vochin se referă la salariul actualui selecționer, germanul Christoph Daum, cu venitul lui ”Il Luce” pe banca Semilunei.
Vochin s-a referit și la Cosmin Olăroiu, un nume de tehnician vehiculat, în mai multe rânduri, pentru banca naționalei:
”Cu Olăroiu, chiar eu am discutat. Mi-a spus foarte clar că el are un salariu bun acolo, are o clauză de reziliere foarte mare și nu poate să-și permită să vină la echipa națională. După ce am discutat toate aceste aspecte, pe care el le știe, apar fel de fel de oameni care vor să fie binevoitori și să spună că noi n-am vorbit niciodată cu Olăroiu, că Olăroiu ar fi venit gratis”.

De ce nu a preluat Mircea Lucescu naționala României și de ce Gică Hagi ar fi o variantă viabilă


”În momentul în care se va pune problema schimbării selecționerului, Gică Hagi va fi una dintre variante din punct de vedere tehnic. Merită cu prisosință a doua șansă la echipa națională”, a declarat expertul Dolce Sport, Andrei Vochin.
Citiți și ANALIZĂ. Christoph Daum reduce nucleul de la Euro 2016. Cum au gestionat Pițurcă și Bölöni naționala după CM 98 și Euro 2000
Anghel Iordănescu sare la gâtul lui Daum și al federației: ”Alibec nu are cum să lipsească din națională. Trebuia adus Mircea Lucescu!”. Pe cine ar pune selecționer!
Florin Prunea, atac violent la federali: ”Am început campania! Dacă nu câștigăm alegerile, s-a terminat cu fotbalul nostru”. Ce a spus despre Burleanu și Bodescu
Loading...