Doi nonagenari și-au jurat credință veșnică, la opt ani după ce s-au cunoscut o sală de fitness

Doi nonagenari au decis să se căsătorească, la opt ani după ce s-au cunoscut. Mireasa, care este cu patru ani mai mare decât noul ei partener de viață, a fost cea care a pus marea întrebarea. Acum, cei doi au avut parte și de o ceremonie, în cadrul căreia și-au jurat credință veșnică.
Gertrude Mokotoff (98 de ani) și Alvin Mann (94 de ani) s-au cunoscut în urmă cu opt ani la o sală de fitness dintr-un orășel din statul american New York, relatează The New York Times. Mergeau acolo de două ori pe săptămână, iar un prieten comun s-a gândit că cei doi ar face o echipă bună. Nu s-a înșelat, se pare.
"Un prieten comun mi-a spus că vrea să-mi facă cunoștință cu o doamnă foarte drăguță și tânără", își amintește Alvin. La scurt timp, cei doi au avut și o primă întâlnire, la un resturant din orășelul Middletown. De atunci, au început să vorbească , iar mai târziu... "L-am întrebat dacă se căsătorește cu mine", spune Gertrude.
Ceremonia a avut loc la începutul lunii august, la primăria orășelului, iar alături de ei au fost aproximativ 50 de persoane - membri ai familiei și prieteni apropiați. În cursul evenimentului, mirele chiar le-a spus invitaților câteva povești despre mireasă, inclusiv cum a fost când aceasta a dormit prima oară la el acasă.
"Am petrecut toată ziua împreună, iar noaptea am pregătit patul pentru ea, iar eu mă duceam în cealaltă cameră. S-a întins în pat, iar eu am spus noapte bună și am ieșit, iar ea mi-a spus: 'unde te duci?'", a povestit Alvin.
După ce și-au jurat credință veșnică, cei doi nonagenari au fost aplaudați de invitați, iar unii dintre ei chiar au început să plângă de emoție. Acum, cei doi se pregătesc de o altă sărbătoare. Pe 20 august, Gertrude va aniversa 99 de ani, așa că proaspeții însurăței se gândesc cum vor marca acest moment.
"Astăzi am încă 98 de ani, corect? Așa că să nu ne grăbil", a spus femeia. Atât ea, cât și soțul ei cred că vârsta este doar un număr și că nu reprezintă nimic. "Nu o vedem ca pe o piedică. Încă facem ce vrem", a zis Alvin.
Cu mult înainte să se cunoască, Gestrude și Alvin au avut alți parteneri de viață. Ei au șapte copii, 12 nepoți și șapte strănepoți. Gertrude a fost căsătorită timp de 61 de ani, primul ei soț murind în 2002.  Alvin a fost căsătorit de două ori. Primul mariaj a ajuns la final după 20 de ani, iar al doilea s-a încheiat după 45 de ani, când soția bărbatului a decedat, în 2007.


Citește și: EXCLUSIV. Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, probleme mari. Doctorul a intervenit de urgență!
Foto: NY Times
Loading...