E plin showbiz-ul de filosofi. Vedetele se întrec în citate motivaționale | FOTO

Vezi galeria foto
În ultima vreme, multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc postează tot felul de citate celebre și motivaționale pe rețelele de socializare.
Fie că vor să îi încurajeze pe cei care le urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, fie pentru că se simt inspirați sau pentru că le-a plăcut și i-au impresionat diverși autori, multe dintre vedetele de la noi se întrec în a posta tot felul de citate mai mult sau mai puțin motivaționale, mai mult sau mai puțin celebre.
Starleta Loredana Chivu a vrut să-și impresioneze prietenii virtuali cu un citat din Octavian Paler. "Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată - Octavian Paler", a scris ea.

Sora lui Brigitte Sfăt, Cristina Szeifert, și-a spus părerea despre relații. "Cea mai importantă relație din viața ta este cu tine însuți".

Ștefan Binică Junior a simțit  și el nevoia de a postat un citat celebru. "Visele oamenilor sunt aripi cu care aceștia zboară spre cer - Yukio Mishima".

Omul de afaceri Marcel Toader  le-a transmis un mesaj motivațional celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. "Prieteni! Trăiți-vă viața frumos, simplu, vorbiți tot despre orice, dacă vă iubiți, faceți orice, oriunde. Nu vă închideți în tipare absurde și ipocrite, fiți deschiși, corecți cu voi și cu cel de lângă voi pentru că în viață numai ce nu faci nu se știe".

Cornelia Catanga, binecunoscuta cântăreață de muzică lăutărească, a scris pe internet: "Într-o zi îți va fi dore de mine. vei înțelege că timpul învață multe, dar nu vindecă și că dorul după omul tău nu îl acoperi cu nimic. Într-o zi vei dori să-mi fii alături, până la furnicături sub piele și durere în suflet vei dori. Vei spera să-mi auzi glasul și să simți cum te respir. Vei îndrăzni să-ți depășești orgoliul și să cauți în adâncul tău niște răspunsuri. vei înțelege că răspunsurile sunt eu".


Ana Maria Mocanu, fostă asistentă de televiziune, a postat și ea un citat prin care spune: "Pe vise nu se depune praful".


Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu, a ținut să le arate internauților că a citit din marele Cehov. "Să trăim din plin: soarele nu răsare de două ori pe zi și viața nu ne este hărăzită decât o singură dată - Cehov".

Lavinia Tatomir, văduva regretatului actor Adrian Pintea, le-a transmis prietenilor virtuali: "Prin mărturii autentice despre viața noastră, gândesc, îl putem adeveri pe Dumnezeu, în infinita lui capacitate de a crea viața, niciodată repetată - Nina Cassian".Citește și: Imagine de colecție cu Bianca Drăgușanu din liceu. Cum arăta vedeta atunci


Loading...