EXCLUSIV/ Anca Serea revine pe micul ecran! Chitită să se transfere la PRO TV, a pus mâna pe un contract baban

Vezi galeria foto
După o pauză semnificativă începută înainte de ultima naștere, Anca Serea se pregătește să revină la TV. De data aceasta nu va mai prezenta știri, ci va face divertisment. Așa cum a visat și a plănuit: la PRO TV.
Chitită de luni bune să pună mâna pe un contract cu PRO TV-ul, soția lui Adi Sînă și-a văzut visul cu ochii. Bruneta a fost cooptată în show-ul de dans cu care postul se pregătește să dea lovitura la primăvară. Astfel, ea va deveni rivală cu Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Sandu Lungu, Marius Manole, Joseph Hadad și ei concurenți, va fi prezentată de Cabral și Mihaela Rădulescu și jurizată de Florin Călinescu, Andreea Marin, Mihai Petre și coregraful Gigi Căciuleanu, în emisiunea concurs ”Uite cine dansează!”.

S-a stabilit juriul la „Uite cine dansează!”


Din această primăvară, Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu vor ocupa masa juraților Uite cine dansează! și nu vor face niciun rabat de la calitate! Cu o experiență cumulată de peste 100 de ani în televiziune și studiul dansului, cei patru sunt pregătiți să dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul său atât de distinct!
"E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită" , a spus Andreea Marin, care a obținut contactul după ce rivala ei, prezentatoarea show-ului, Mihaela Rădulescu, și-a dat acceptul.
Loading...