EXCLUSIV | Dieta Iulianei Tudor. Vedeta și-a dezvăluit secretele

La 40 de ani, prezentatoarea de televiziune arată incredibil de bine. Are o siluetă ca trasă prin inel și fiecare apariție a sa este una care atrage privirile ca un magnet.
Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor, care se pregătește pentru un nou proiect la Televiziunea Națională, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Libertatea, care este regimul ei de viață și cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat.
"Nu este o dietă, este doar un mod de viață, puțin disciplinat. Adică mănânc la patru ore, dorm opt ore, nu mănânc lucruri nesănătoase, însemnând prăjeli, mulți carbohidrați. Încerc acum să elimin cât pot zahărul. Apă, iaurturi foarte-foarte ușoare, dar încerc să fie un regim divers, în așa fel încât să pot hrăni organismul cu de toate. Cantitate mică și sport.
Fac pilates de două ori pe săptămână. Cam atât, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie să o fac pentru că trebuie să arăt bine. Nu, vreau să mă simt bine în primul rând. Și, în momentul în care am simțit că obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deși dormeam. Și am zis că este ceva în neregulă și atunci am ordonat lucrurile, de la alimentație, somn și ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte-foarte bun", ne-a detaliat Iuliana Tudor, care este căsătorită și are un băiat pe care îl iubește ca pe ochii din cap.Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro


Loading...