EXCLUSIV/ Doinița Oancea și Augustin Viziru recunosc că nu pot unul fără altul: ”Ne înțelegem din priviri!”

Doinița Oancea și Augustin Viziru, din nou împreună, atunci “Când mama nu-i acasă”, filmați cu telefonul mobil! Cei doi sunt nedespărțiți atât în timpul liber, cât și pe platoul de filmare.
Doinița Oancea și Augustin Viziru se înțeleg atât de bine, încât nu petrec doar foarte mult timp liber împreună, ci și fac mereu echipă, pe platoul de filmare.
Doinița Oancea și Augustin Viziru au vorbit despre nuntă. Ce le-au spus fanilor care au vrut să afle detalii
Cei doi sunt din nou iubiți, în cel de-al doilea sezon al serialului filmat cu telefonul mobil, ”Când mama nu-i acasă”, de la Happy Chanel, care va avea lansarea miercuri.
"Iuby is the best! Ne înțelegem bine și la filmări, și în realitate și chiar cred că ne ajută relația noastră de dincolo de "ecran", pentru că ne înțelegem din priviri și acest tip de comunicare între doi oameni și mai ales între doi actori este extrem de important!”, a mărturisit Doinița Oancea.

De altfel, cei doi au făcut și mici glume, la filmări, pe tema idilei lor: ”Ne era dor de un sărut”. Întrebată despre adevărul relației lor, dacă sunt mai mult decât prieteni, Doinița a spus:
”Suntem ce vrem noi să fim”.

Actrița a trecut printr-o transformare spectaculoasă de dragul personajului său.

CITEȘTE ȘI: Preotul Pomohaci vs cântăreţul Pomohaci. Acuzat de corupere de minori, apărat de enoriaşi şi fanii înfocaţi


Ea a adoptat un alt stil vestimentar, mult mai provocator, purtând pe platourile de filmare ținute pe care, în viața de zi cu zi, nu le-ar fi îmbrăcat.
“Pamela este o tipă nu foarte smart, preocupată de aspectul fizic și de bani”, așa își caracterizează Doinița Oancea personajul  pe care-l interpretează.


Și-ar fi dorit să urmeze Academia de Poliție


Suprinzător, Doinița a mai spus că pe viitor și-ar dori să interpreteze și un personaj dur.
”Îmi doresc să fiu dură măcar într-un serial, dacă în viața de zi cu zi nu-mi iese. Și poate dură și polițistă, că tot mi-am dorit să urmez Academia de Poliție! Orice personaj nou este o provocare, asta dacă ești pasionat de ceea ce faci! Trebuie tot timpul să cauți în tine fațete pe care să i le împrumuți, trebuie să studiezi oamenii din jur și povești de viață, care să te ajute să conturezi un personaj credibil”, a mărturisit aceasta.

CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Comuna care s-a vândut aproape în întregime străinilor. Şomajul e la el acasă, iar oamenii trăiesc mai mult din pensii


Loading...