EXCLUSIV/ Iubitul supersonic «zboară» sub radar | Felix Baumgartner vine în secret în România s-o vadă pe Mihaela

De azi, Mihaela coboară iar din stratosferă, acolo unde se iubește cu austriacul supersonic, printre muritori: începe al șaptelea sezon “Românii au talent”, în care vedeta jurizează alături de Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu. Nu va sta departe de Felix Baumgartner cât ține emisiunea, fiindcă, ne-a dezvăluit ea, iubitul o vizitează mereu când e “detașată” în România. Doar că o face în secret...
Libertatea: Ești pentru al treilea sezon la “Românii au talent”. Cât speri să mai continui?
Mihaela Rădulescu: Mi-ar plăcea să sărbătorim 10 sezoane de talent românesc și apoi încă pe atâtea! Merită, nu numai pentru că e un produs premium de televiziune, care a bătut toate recordurile de audiență, dar și pentru că mulți români au prins curaj și datorită nouă, iar unii chiar au reușit în viață datorită acestui spectacol.
Vei prezenta și noul show de dans de la PRO TV, așa că vor fi perioade lungi petrecute în România. Felix va veni să te viziteze?
Sigur, ba chiar a fost și când n-ați aflat voi! (râde) Ne programăm viețile cât de eficient putem, astfel încât să avem timp pentru toate. Ce-i drept, nu-i ușor, suntem mereu cu valiza la picior, dar nu ne plângem niciunul. Iar copilul meu e și el fericit când fugim toți trei undeva, în vreun weekend.
Mihaela spune că bărbații din viața ei, fiul Ayan și iubitul Felix, se înțeleg perfect și împărtășesc pasiunea pentru sporturi extreme

Cum e relația dintre Ayan și Felix?
O relație minunată, Felix are fix aceeași vârstă când sunt împreună (Ayan are 12 ani - n.r.). Sunt adorabili și se înțeleg minunat, mai ales când e vorba de sporturi.
Vacanțe în trei, tu cu Felix și Ayan, aveți în plan?
Am fost deja în astfel de deplasări, fie pentru un weekend, fie pentru câte o săptămână. Ne distrăm grozav, Ayan e în siguranță și e fericit, asta-i tot ce mă interesează.

Au căzut la pace pe subiectul copii


Ai discutat despre copii cu Felix?
Lui Felix îi plac copiii enorm, dar știe că nu va avea niciodată timp să fie un tată prezent. Iar când biroul la care te duci zilnic e pe cer, unde te dai peste cap cu elicopterul în show-uri aviatice, e mai bine să te gândești de două ori înainte să vrei copii.
Ce planuri în doi v-ați făcut pentru viitorul apropiat?
Noi nu prea avem planuri, ci doar agenda de zboruri, deplasări, evenimente, emisiuni, gale etc. El știe toate zilele mele de filmări sau de live și tot ce e important pentru mine, eu am agenda lui completă și suntem maeștri la coordonare. Ador agitația asta.

Fac sporturi extreme cot la cot


L-a “corupt” Felix pe Ayan cu vreun sport extrem?
O, da. E greu să trăiești pe lângă Felix și să nu-ți vină să încerci tot felul de trăsnăi. Am fost împreună în Finlanda, iar Ayan, la ideea lui Felix, a luat cursuri de pilot de raliu, dar pe gheață. Vă dați seama cam cât i-a plăcut! Am făcut curse cu snowmobilele, am fost la schi și snowboarding împreună, am sărit cu parașuta, parapanta, am zburat împreună cu elicopterul... Ghinionul lor e că femeia din poveste, adică eu, face cot la cot cu ei toate sporturile din program. Ador să mă întrec cu băieții mei, ador să am grijă de ei în toate felurile, iubesc să am măcar o săptămână, din când în când, în care să nu-mi fie dor de niciunul dintre ei, ci să-i am acolo, în fața ochilor mei.
La final, schimbăm un pic registrul: lucrai, la un moment dat, la a cincea carte. Ai terminat-o? Pe când lansarea?
În agitația asta browniană în care trăiesc, muncesc și iubesc, găsesc tot mai rar timp să fiu doar eu cu mine și să scriu. Noroc cu zborurile lungi și cu nopțile în care pot fura câteva ore pentru scris. Curând...
Loading...