EXCLUSIV | Liviu Vârciu și-a luat brevet de navigator. E pe val și se lasă dus de vânt!

Vezi galeria foto
Liviu Vârciu e pe val și se lasă dus de vânt. Artistul  a terminat cursurile de navigație și de acum este pregătit să iasă oricând pe mare cu un velier.
Liviu Vârciu, care urmează să devină tătic pentru a doua oară peste câteva luni, a descoperit că are o nouă pasiune, navigația. Artistul, care mai are o fată pe nume Carmina, a făcut școala de navigație, a căror cursuri le-a și terminat de curând.
El a luat cursuri de manevrare a ambarcațiunilor cu vele și este în culmea fericirii.

De la nea Mărin i se trage


Liviu Vârciu a oferit detalii despre pasiunea sa și despre cursurile pe care le-a făcut în exclusivitate pentru Libertatea.
"Am făcut școala de navigație din dragoste de mare. Barcă încă nu am... Dar, pe la 50 de ani, plec pe mare până la 100", ne-a mărturisit artistul.

 
Liviu Vârciu a dezvăluit că a început să-i placă să iasă în larg grație lui Nea Mărin, cunoscutul coregraf de muzică populară, alături de care a participat la numeroase show-uri de televiziune.

"A început să-mi placă pe mare după ce am ieșit cu nea Mărin într-o zi cu barca. Și m-am îndrăgostit. Sunt constănțean, am prieteni cu bărci. Și profesorul care mi-a predat la școală, Ovidiu, este prieten cu mine", ne-a mai spus el.

"Cursurile au durat patru zile și le-am făcut la Limanu", a încheiat Liviu Vârciu.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Afaceristul turc Abdullah Ataș se căiește și cere iertare familiei agentului rutier Gheorghe Ionescu


Loading...