EXCLUSIV/ Monica Gabor își ajută sora să ajungă femeie de afaceri! Îi plătește... perfecționarea!

Vezi galeria foto
Monica Gabor își ajută sora să-i calce pe urme. Ea a sfătuit-o pe Ramona să lase modellingul si să facă ceva de viitor.
Monica Gabor a înțeles de ani buni că modellingul e doar un job al tinereții, pe care nu-l poate practica chiar la orice vârstă. Și că, de asemenea, defilările pe scenă nu-i pot aduce tot timpul câștiguri materiale.

Astfel că, încă de când a plecat în America, vedeta a renunțat la prezentări și a început să se perfecționeze. Avându-l alături și pe iubitul său milionar Mr. Pink, Moni a învățat care sunt pașii pentru a deveni o femeie de afaceri.
De ceva timp, ea și-a îndrumat surioara mai mică să facă același lucru. Ramona și-a lansat, de altfel, tocmai la Dubai, acolo unde locuiește în prezent, o linie de articole vestimentare de plajă și are planuri mari. Până atunci însă, Moni o ajută să se perfecționeze. Nu doar cu sfaturi, ci și financiar. Aceasta i-a plătit Ramonei cursurile de engleză, pe care le-a făcut peste Ocean, și altele de marketing, i-a prezentat compania iubitului său și i-a arătat cum se dezvoltă o afacere. Mai mult, Moni și-ar dori chiar să lucreze cu surioara sa și nu de puține ori i-a lansat invitația de a se stabili în America, alături de ea.

Zână bună cu toată familia


Monica nu o ajută doar pe Ramona, ci este alături de întreaga sa familie din Bacău. Ea are grijă de nepoții Alinei, sora cea mare, pe care-i răsfață de fiecare dată când prinde ocazia. De altfel, aceasta l-a luat pe nepotul său mai mare în Dubai, în perioada în care a fost acolo cu Irina, în vacanță.


Citește și: Vedetele noastre în costume de baie au înfierbântat plaja anul acesta / FOTO HOT


Loading...