EXCLUSIV. Nea Mărin a ajuns spaima cameramanilor. Veteranul de la TV a intrat în război cu echipa de filmare

Nea Mărin, spaima cameramanilor. Deși e una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, nu e așa de simpatizat și de echipele de filmare cu care trebuie să lucreze.
La aproape 60 de ani, Marin Barbu, cum îl cheamă în acte, are mai multă energie decât colegii tineri și își aleargă operatorii ca pe hoții de cai! Așa se face că la filmările din Grecia pentru emisiunea “Aventură cu 4 stele”, care debutează la Antena 1 în seara de 14 august, a fost mai cu moț decât restul vedetelor: în vreme ce fiecare a avut alocat un cameraman, nea Mărin a avut nevoie de doi, care au făcut cu schimbul! Și chiar și așa filmările au fost complicate, fiindcă omul n-a avut stare o clipă și și-a epuizat colegii.
Cosmin Selesi Cosmin Seleși a avut de tras și el, la filmările din Grecia

Singurul care a avut o misiune mai grea decât oamenii din echipă desemnați să stea după nea Mărin a fost Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii ce debutează mâine, 14 august, la Antena 1. Actorul a trebuit să reziste zilnic la temperaturi de 42 de grade, să bată insulele în lung și-n lat pentru filmări și să fie mereu pe urmele concurenților...


Citește și: EXCLUSIV/ Irina Pavlenco, blonda din Sweet Kiss, e neschimbată! Arată ca la 20 de ani!


Loading...