EXCLUSIV/ Sore a uitat să se mărite. Cântăreața amână încă un an marele eveniment

Vezi galeria foto
Anul trecut, Sore declara că dorește o nuntă restrânsă, undeva pe malul mării, unde atât ea, cât și iubitul ei, Mircea, vor purta ținute lejere și vor fi încălțați în teniși. Vara a venit, dar Sore a uitat să se mărite. Cântăreața ne-a declarat că poate la anul va face marele pas. 
Deși trăiește ca o familie, împreună cu fiica ei, Erin și partenerul de viață, avocatul Mircea Julien, Sore își dorea să facă pasul cel mare și să se căsătorească în fața lui Dumnezeu. Planurile pentru acest eveniment erau pentru vara acestui an, însă lucrurile au fost date peste cap. “Am uitat să mă mărit. Nici vara asta nu mă mărit. Ne vedem vara viitoare și vorbim”, ne-a declarat Sore.

Sore a uitat să se mărite


Vinovată pentru această amânare este nimeni alta decât viitoarea mireasă. Implicată în tot soiul de proiecte, cântăreața nu a avut timp să-și mai organizeze și propria nuntă. Așa se face că din lipsă de timp a uitat să rezerve locația pentru petrecere, iar în momentul în care a decis să o facă, nu a mai găsit nici o dată liberă. Pentru că vrea să fie musai acolo, Sore a acceptat compromisul de a mai sta încă un an logodită, urmând ca la anul să se ocupe mai intens de organizarea cununiei religioase.

FOTO: Dumitru Angelescu


Loading...