EXCLUSIV/ Ștefan Bănică își antrenează trupa ca în fotbal. Cantonament de creație la munte

Vezi galeria foto
Ștefan Bănică junior, un mare iubitor al fotbalului, pare să aplice tacticile unui antrenor. Artistul își antrenează trupa într-un cantonament la munte!
Ștefan Bănică sărbătorește femeia, pentru al șaptelea an consecutiv, prin două concerte acustice extraordinare „Te iubesc, femeie!”, care vor avea loc la începutul lunii martie.

Artistul și-a luat toate măsurile ca show-urile să iasă bine și nimeni din echipa sa să nu aibă alte preocupări decât pregătirea acestora. Mai precis, timp de cinci zile, Ștefan Bănică jr. și-a izolat toată trupa la Bușteni, într-un cantonament pe care l-a intitulat ”de creație”.
Tabăra de creație a lui Bănică

Toți instrumentiștii săi au repetat împreună cu acesta într-o vilă din complexul a cărui imagine este actorul. Astfel că, toată echipa a îmbinat utilul cu plăcutul și și-a încărcat bateriile într-un decor de vis. În plus, cum totul este în sistem barter, Bănică și-a putut răsfăța colegii de scenă fără mari cheltuieli! Un apropiat de-al acestuia ne-a dezvăluit că nu este pentru prima oară când artistul a făcut acest lucru, fiind practic vorba despre o ”recidivă”.

Totul de dragul... femeii


Bănică și ai lui au mai fost la Bușteni, și anii trecuți, tot înaintea show-ului dedicat femeii. În concert se vor regăsi cele mai cunoscute melodii compuse de artist de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor, toate repetate cu ocazia cantonamentului montan. Unele piese au fost promovate la radio, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri. Altele însă au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte. Iar concertele acustice reprezinta un bun prilej pentru a le redescoperi si a le aduce in atentia publicului.
”Spectatcolele “Te iubesc, femeie!” reprezintă cadoul meu special pentru doamne și domnișoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică și de a obține un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă”, susține Bănică.

Citește și: Andreea Marin l-a anunțat pe Ștefan Bănică în momentul în care fiica lor s-a îmbolnăvit. Discuții nocturne între foștii soți
Loading...