FOTO | Emoționant! O fetiță de cinci ani, aflată pe moarte, a avut parte de nunta visurilor

O fetiță care suferă de cancer a avut parte de nunta visurilor. Mirele a fost prietenul ei cel mai bun, cu un an mai mare, iar la ceremonie au fost prezenți sute de oameni, relatează The Sun.
Eileidh Paterson suferă de neuroblastom, un tip rar de cancer care afectează copii. Micuța în vârstă de cinci ani nu mai are mult de trăit, așa că și-a realizat o listă cu ultimele dorințe, iar "o nuntă de vis" a fost trecută pe această listă. Părinții și apropiații micuței s-au străduit apoi să-i îndeplinească dorința. Așa că Eileidh Paterson s-a "căsătorit" cu prietenul ei, Harrison Grier, în vârstă de șase ani.
Ceremonia a fost organizată cu o atenție deosebită, fiind inspirată din basme. "Harrinson nu a mai mers la o nuntă până acum, așa că totul a fost nou pentru el. Dar a fost o ceremonie frumoasă și s-a bucurat de fiecare minut. Era destul de încântat să facă asta. De când a cunoscut-o pe Eileidh, cei doi sunt de nedespărțit", a spus tatăl băiatului, Billy Grier.

"Cred că știa ce se întâmplă. Cu siguranță a știut cât de important este pentru ea și a vrut să facă tot ce poate", a mai spus acesta.
Rudele și prietenii apropiați ai celor doi "miri" s-au adunat într-un salon din orășelul Forres, aflat în Scoția. Acolo, Eileidh și Harrison s-au ținut de mână și au făcut schimb de coliere.
Loading...