FOTO EXCLUSIV/ Când iubita nu-i acasă, Răzvan Simion își dă întâlnire cu băieții

Vezi galeria foto
Răzvan Simion, prezentatorul matinalului “Neatza cu Răzvan şi Dani”, a profitat de faptul că iubita sa, Lidia Buble, a fost plecată pe Litoral la concertul Forza ZU și a ieşit la un chef pe Kiseleff 21, la fosta reşedință a ambasadorului SUA. Răzvan Simion s-a văzut cu băieții, în timp ce iubita lui era la 250 km distanță.

Răzvan și-a făcut de cap “ca băieții” la petrecerea-experiment care a adunat tot high-life-ul bucureștean într-o grădină de 20.000 mp, cu petrecere la piscină, concerte, cei mai renumiți DJ din ultimii 25 de ani, cinema în aer liber și hostesse alese pe sprânceană.

Răzvan Simion a ieșit cu băieții când Buble nu era acasă


Lidia Buble a declarat în direct la TV că își dorește o vacanță doar cu fetele, așa că Răzvan a apelat și el la o simpla ieșire cu băieții la distracție. La eveniment, Răzvan a petrecut cot la cot cu alte vedete prezente precum Gina Pistol, Dan Bittman, Cosmina Păsărin, Mihaela Cernea, Ovidiu Lipan Țăndărică, Cristi Minculescu și cei de la Iris, Ileana Lazariuc și Lili Sandu sau Andreea Raicu.
Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Acuzată că i-a distrus căsnicia lui Răzvan Simion, Lidia Buble spune ce simte: «Nu regret absolut nimic!»
Loading...