FOTO EXCLUSIV/ Carmen Iohannis, apariție surpriză la festivalul de modă de la Sibiu. A stat în primul rând și a admirat noile tendințe

Criticată de-a lungul timpului pentru ținutele sale oficiale, Carmen Iohannis a început să fie mai preocupată de modă și de tendițele actuale. Drept dovadă că, sâmbătă, Prima Doamnă s-a reîntors special la Sibiu pentru a participa la un festival de modă.

Cu un program extrem de încârcat, Prima Doamnă a României și-a făcut timp să ajungă la Sibiu, la Festivalul Sibiu Fashion Days. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat ca ea să ajungă la eveniment, Carmen Iohannis le-a arătat sibienilor că este în continuare alături de ei. Astfel că, pentru câteva ore, soția lui Klaus Iohannis a privit din primul rând prezentările de modă.
Pe lângă rochii de seară și ținute office, Iohannis a admirat și colecția semnată de Cătălin Botezatu. Din păcate, ploaia torențială a gonit-o din Piața Mare pe Prima Doamnă.

Carmen Iohannis a participat la un festival de modă


Îmbrăcată cu o rochie crem lejeră, Prima Doamnă s-a simțit mai mult decât în largul ei la festival. Cu zâmbetul pe buze, Carmen Iohannis părea mai mult decât mulțumită de invitația primită la Sibiu Fashion Days.


Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: "am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme..."


Loading...