FOTO EXCLUSIV/ Schimbări în DJ Project! După 9 ani, au revenit la solista care i-a consacrat: Ellie White

Vezi galeria foto
DJ Project a urcat pe scenă cu solista Ellie White la o petrecere-experiment din Capitală. DJ Project cântă iar cu Ellie White după 9 ani de la debutul trupei în această formulă. Evenimentul a strâns tot highlife-ul bucureștean în generoasa locație de pe Kiseleff 21, fostă reședință a ambasadorului SUA.

Spre surpriza petrecăreților, alături de DJ Project pe scenă nu a urcat Giulia Anghelescu Huidu, proaspăt reîntoarsă în componența DJ Project, după cinci ani, în locul Adelei Popescu, ci Ellie White, celebra solistă a trupei, alături de care DJ Maxx și Gino Manzotti au cântat în formula de debut DJ Project cu 9 ani în urmă. Giulia Anghelescu Huidu a revenit în trupă la finele lui 2016, când prima sarcină a Adelei Popescu făcut-o să abandoneze proiectul în care a cântat vreme de doi ani. Toată lumea se aștepta ca Adela să se reîntoarcă în formație, însa din cauza programului său încărcat, Adelei i-a fost foarte greu să țină pasul cu spectacolele prin țară.

Cândva o fabrică de bani și succese, încercările din ultimii ani ale lui DJ Maxx și Gino Manzotti de a găsi formula care să-i readucă în atenția publică au fost în zadar. Așa că s-a luat în calcul aducerea unei soliste cunoscute, Giulia, acum mamă a doi copii.

DJ Project cântă iar cu Ellie White


De la înființare, proiectul DJ-ilor timișoreni a avut un număr mare de soliste schimbate de-alungul timpului. Au debutat cu cea care a devenit între timp Ellie White (Elena Baltagan), apoi au cântat alături Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, Adela Popescu, Ela Rose și de maramureșeanca Xenia Costinar. DJ Maxx și Gino Manzotti au fost nevoiți să facă aceste schimbări în formula proiectului atât pentru a atrage din nou atenția asupra trupei, dar și pentru că mai toate fetele care au cântat în DJ Project au ales viața de familie în detrimentul carierei muzicale.
Loading...