Horoscop, luni, 17 iulie 2017. Racii au o zi tulbure. Înlocuiesc rațiunea cu sentimentele și emoțiile și trag concluzii pripite

Horoscop 17 iulie 2017. Racii au o zi tulbure. Înlocuiesc rațiunea cu sentimentele și emoțiile și trag concluzii pripite


 
Horoscop 17 iulie 2017 - Berbec
S-ar putea să te supere situații și persoane pe care altădată nici nu le observai. Este bine să fii tolerant cu cei din anturajul apropiat, ca să îți urmeze și ei exemplul.
 Horoscop 17 iulie 2017 - Taur
Elementul central al acestei zile poate fi o dezamăgire, care provine dintr-o iluzie frumoasă în care ai vrut să crezi, ca să te simți protejat sau ferit de consecințele propriilor fapte.
Horoscop 17 iulie 2017 - Gemeni
Te poate afecta, mai mult decât lași să se vadă, evoluția unei situații de care ți-ai legat multe speranțe de progres profesional sau social.
Horoscop 17 iulie 2017 - Rac
Poate fi o zi tulbure pentru tine, prin tendința de a amesteca emoțiile, sentimentele, de a înlocui rațiunea cu acest amestec și de a trage concluzii pripite.
Horoscop 17 iulie 2017 - Leu
Este posibil să te simți dezamăgit de o anumită persoană sau de o situație generată de aceasta. Poate fi un lucru bun această întoarcere la realitate.
Horoscop 17 iulie 2017 - Fecioară
Ai de ales între a investi mai mult în evoluția profesională și a proteja relațiile importante, cum ar fi cea de cuplu. În ambele domenii există vulnerabilități.


Citeşte şi: REPORTAJ/ Comuna care s-a vândut aproape în întregime străinilor. Şomajul e la el acasă, iar oamenii trăiesc mai mult din pensi
Horoscop 17 iulie 2017 - Balanță
Sunt posibile complicații la locul de muncă, din cauza unor probleme de sănătate sau din motive care nu au legătură cu tine. Răbdarea este cheia acestor situații.
Horoscop 17 iulie 2017 - Scorpion
Tentația zilei vine din dorința de a renunța la anumite sentimente care îți strică planurile, deși nu știi dacă vei putea face asta și care vor fi consecințele.
Horoscop 17 iulie 2017 - Săgetător
Apar nori negri în cuplu, unii dintre ei provin din familie, alții sunt generați de tine. Nu sunt situații ieșite din comun, doar trebuie gestionate inteligent.
Horoscop 17 iulie 2017 - Capricorn
Problemele din anturajul apropiat pot avea un rol special pentru tine, te pot ajuta să îți înțelegi mai bine anumite erori și să le corectezi, ceea ce nu e deloc puțin lucru.
Horoscop 17 iulie 2017 - Vărsător
Una dintre slăbiciunile tale, care te întunecă, este astăzi foarte evidentă și are legătură cu banii. Cauți să obții mai mulți bani, dar contează foarte mult și cum anume vei face asta.
Horoscop 17 iulie 2017 - Pești
Se sparge un balon în mintea ta, unul care are legătură cu situația din familie. Șansa ta vine din faptul că te așteptai, ai intuit această evoluție.


Urmărește și Horoscopul Uraniei, publicat în fiecare joi, EXCLUSIV pe Libertatea


Loading...