Horoscop, sâmbătă, 15 iulie 2017. Leii au o zi dinamică. Orgoliul lor poate duce la contradicții dureroase în cuplu

Horoscop 15 iulie 2017. Leii au o zi dinamică. Orgoliul lor poate duce la contradicții dureroase în cuplu


Horoscop 15 iulie 2017 - Berbec
Există riscul să strici, fără intenție, o relație bună cu cineva din familie, o relație la care ai muncit intens sau pentru care ai făcut destule sacrificii.
Horoscop 15 iulie 2017 - Taur
Șansa zilei vine de la răbdarea care te caracterizează și care te poate ajuta să definești clar ce trebuie să faci pentru a te elibera de anumite probleme de sănătate sau de serviciu.
Horoscop 15 iulie 2017 - Gemeni
Dacă descoperi că nu mai poți fi binevoitor cu unii dintre prieteni sau cu rudele, ar fi bine să lași lucrurile așa și să nu te forțezi să fii amabil. Se vor prinde că nu ești sincer.
Horoscop 15 iulie 2017 - Rac
Există o parte bună în această zi, iar aceasta vine de la dorința sinceră de a recunoaște meritele celor cu care colaborezi, în viața profesională și în cea personală.
Horoscop 15 iulie 2017 - Leu
Ziua se anunță a fi dinamică, pe placul tău, dar există și o latură mai greu de controlat, care vine de la orgoliu. Acesta poate fi motivul unor contradicții dureroase.
Horoscop 15 iulie 2017 - Fecioară
Te poți amăgi singur cu decizii rapide, luate pe moment, care ar trebui să țină la distanță anumite complicații - de exemplu, pe cele financiare.
Horoscop 15 iulie 2017 - Balanță
S-ar putea să renunți rapid la bunele intenții cu care pornești la drum în această zi, dar vei vedea că te afectează și pe tine, într-un sens nedorit, această schimbare.
Horoscop 15 iulie 2017 - Scorpion
Impresia greșită pe care ți-o construiești din aproape în aproape despre un coleg sau despre unul dintre superiori te poate conduce la decizii corespunzătoare.
Horoscop 15 iulie 2017 - Săgetător
Nesiguranța care îți dă bătăi de cap vine din profunzimea ființei tale și este suficient să o descoperi ca să te poți elibera de ea.
Horoscop 15 iulie 2017 - Capricorn
Ai prea multe convingeri rigide, care nu îți permit să reevaluezi oameni și situații. Ai putea pierde multe pe acest drum, fără să îți dai seama.
Horoscop 15 iulie 2017 - Vărsător
Ar fi o greșeală să întreții o atmosferă conflictuală în anturaj, doar pentru că ți se pare, ca unui copil alintat, că nu ți-au fost respectate anumite cerințe.
Horoscop 15 iulie 2017 - Pești
Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te gândești bine înainte de a lua o decizie, indiferent ce ți-ai propus să faci. Un ritm mai lent te va ajuta să te revigorezi.
Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.
Loading...