Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului

Horoscopul Urania pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017


Berbec
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, gânduri de noapte provocate de frământările de peste zi. Posibile momente de descumpănire; Berbecii pot lua în calcul o schimbare de atitudine față de soț, asociat sau rival. Informații provocatoare. Între 7 octombrie, după ora 02:56', și zorii zilei de 9 octombrie, tentativă de echilibrare financiară deocamdată nefinalizată. Între 9 octombrie, după ora 04:45', și dimineața zilei de 11 octombrie, dialoguri aprinse, convorbiri care degenerează în controverse , informații inexacte care deformează parcursul logic al unei atitudini. Berbecii pot „pune la inimă” vești care se vor dovedi, mai târziu, a fi fost niște bârfe sau niște provocări. Deplasările se pot asocia cu enervare, fie că trebuie să plece pe neprevăzut, fie că se confruntă cu situații care îi vor pune în situația de a lua contact cu unele instituții sau cu persoane în exercițiul funcțiunii care vor face, recurs la un text de lege (amenzi și nu numai). Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018, ceea ce înseamnă că sectorul câștigurilor materiale, a beneficiilor dar și a reglementării juridice a regimului unor bunuri ce li se cuvin, pe cale juridică (acte notariale, proces), va fi marcată de o preocupare constantă pentru procedurile legale; nativii vor fi însă pândiți și de pierderi prin înșelătorii, escrocherii cu „acte în regulă” sau manevre vicioase de natură financiară, juridică, morală. Între 11 octombrie, după ora 06:39', și dimineața zilei de 13 octombrie, trăiri intense determinate de evenimentele care vor avea loc în sânul familiei sau în relațiile conjugale (parteneriale, contractuale) și care pot avea, în cazul unor persoane, o vigoare sporită; motiv de a gândi intens pe o anume temă înainte de a lua o decizie radicală. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41', orgoliu și subiectivism în relațiile afective.
Taur
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, neliniște, agitație, eventual insomnie provocate de o stare organică ușor dereglată, pe fond de stres ori ca ecou ale evenimentelor curente de la locul de muncă care i-au nemulțumit sau care i-au solicitat intens. Pe acest fond astral noaptea nu va fi, pentru acești nativi, un sfetnic bun. Între 7 octombrie, după ora 02:56', și zorii zilei de 9 octombrie, taurii vor avea mai multă stabilitate fizică și psihică, vor fi mai în formă decât în zilele anterioare, vor fi mai stăpâni pe situație, mai eficienți în activitățile depuse; posibile preocupări cu caracter general, care privesc o viitoare reglementare a unei situații funciare, locative, imobiliare, patrimoniale în nume propriu sau cu implicarea unor membri ai familiei. Între 9 octombrie, după ora 04:45', și dimineața zilei de 11 octombrie, controverse sau contradicții între natura unei cauze financiare și premizele legale ale rezolvării ei. Complicații cu instituțiile statului sau limitări juridice în soluționarea sau obținerea unor beneficii/avantaje materiale. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Planta va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale și nu-i va susține întotdeauna pe nativi în litigii, relația planetă/zodie permițând derapajele ilegale, nedrepte sau imorale ale unor parteneri, indiferent de natura sentimentelor sau intereselor puse în joc. Etapă delicată asupra căreia nativii trebuie să ia aminte înaintea oricărei decizii sau a punerii semnăturii pe vreun act/document oficial. Între 11 octombrie, după ora 06:39', și dimineața zilei de 13 octombrie, rezervă și prudență în dialog; Taurii nu vor accepta să vorbească despre sine, să facă mărturisiri să-și dezvăluie sentimentele. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41' intervenții autoritate în casă și în familie ale acestor nativi.

Gemeni
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, stări de spirit răscolite. Între 7 octombrie, după ora 02:56', și zorii zilei de 9 octombrie, nativii vor face efortul să-și păstreze calmul, să rămână lucizi. Între 9 octombrie, după ora 04:45', și dimineața zilei de 11 octombrie, Luna, în tranzit prin zodia Gemeni, le va da vioiciune spirituală, formă bună mentală, reacții prompte și gânduri inspirate. Gemenii de toate vârstele ar trebui să arate bine, să fie veseli, simpatici și atrăgători. În casa a VII-a a relațiilor parteneriale, se vor constitui mai multe aspecte astrale al căror vârf de scurgere va fi plasat în Săgetător (casa a VII-a) ridicând cota de atenție la un prag major de solicitare, ceea ce înseamnă că acești nativi pot fi solicitați de împrejurări să ia mereu atitudine față de o persoană, o idee, o soluție, un fapt de viață, acceptându-le sau delimitându-se de ele. Nota generală este de risc identificat și, uneori, asumat, de provocare, de conflict, de contradicție, de responsabilitate față de consecințele deciziilor. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018, marcând casa a VI-a în chip esențial. Vor fi implicate munca și sănătatea cu multe umbre, îndoieli și semnificații ascunse. Între 11 octombrie, după ora 06:39', și dimineața zilei de 13 octombrie, motive de îngrijorare sau, măcar, de analiză la rece a unui context bănesc care ridică numeroase complicații deși, nevoia sau obligația de a face o serie de cumpărături, cheltuieli, plăți, este mare sau chiar urgentă. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41', posibile discuții esențiale pe o temă importantă, legată de Sensul vieții. Întreaga săptămână prezintă o predispoziție astrală confortabilă pentru cei care desfășoară activități de creație, proiectare, sau care au preocupări intelectuale. Relațiile sentimentale pot fi marcate de volatilitate, indiferență sau de ambiguitate.
Rac
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, responsabilitatea profesională și autoritatea publică îi va obliga să nu doarmă, să vegheze, să gândească asupra evenimentelor și implicării lor decizionale. Între 7 octombrie, după ora 02:56', și zorii zilei de 9 octombrie, tendința de a apela la ajutorul prietenilor ori chiar de a se baza pe aceștia. Dorință de stabilizare personală cu și prin prieteni. Între 9 octombrie, după ora 04:45', și dimineața zilei de 11 octombrie, unele persoane se pot simți amenințate de un context juridic legat de muncă (cercetări, anchete, procese, litigii), despre care, necunoscând detalii, nu știu prea bine la ce să se aștepte. Tranzitele astrale ale momentului pot afecta circulația periferică, mai ales la nivelul arterelor, musculatura aparatului loco-motor, activitățile desfășurate cu brațele, mâinile, degetele, secundar fiziologia plămânilor și a ficatului. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018, introducând multe elemente subiective, de natură emoțională apăsătoare, în relațiile dintre părinți și copii, în relațiile afective sau în cazul celor care desfășoară activități de creație și de interpretare artistică (criză de creație, de inspirație, îndoială în propriile calități (talent, vocație). Între 11 octombrie, după ora 06:39', și dimineața zilei de 13 octombrie, perioadă mai puțin armonioasă, marcată de momentele în care nativii vor trebui să facă față unor situații prin care au mai trecut (dialog cu rude ostile lor, tentativa de corecta nereguli sau abuzuri parteneriale, contractuale, nevoia de a rezista la criticile și atacurile ce le sunt adresate public). În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41', primul disconfort financiar generat de prezența planetei Jupiter în Scorpion: nu forțați nota, nu încercați să înfrângeți orgoliul cuiva sau să umiliți pe cineva folosindu-vă de factorul bani, dându-i sau refuzându-i.
Citește toate previziunile pe pagina Horoscopul Urania
Loading...