Horoscop Urania. Previziuni pentru perioada 12 - 18 august 2017. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă pe 14 august

Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Berbec


Între 12 şi 13 august, la prânz, preocupări personale legate de sănătate, de casă, familie, soţ/soţie sau carieră. Preocupările se pot suprapune, dând acestor zile aspectul unei perioade agitate şi nu întotdeauna rodnice. Poate şi din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singură problemă şi de a o duce la bun sfârşit. Posibile conflicte între nativi şi persoanele din sectoarele importante de viaţă care pot interveni în demersurile lor într-un chip deranjant, enervant sau conflictual. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă de câştig, de stabilitate materială, încercare de a valorifica un bun (închirierea fiind cea mai frecventă ipostază); cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competiţie), cheltuieli din obligaţii morale faţă de o persoană dragă lor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va aduce informaţii care nuanţează o situaţie în derulare la locul de muncă, astfel încât, Berbecii se vor opri din tumultul emoţiilor care erau gata-gata să-i facă să ia decizii la mânie, nechibzuite. Astfel, ei vor avea posibilitatea să analizeze, până pe 5 septembrie, ceea ce trebuie să facă şi, probabil, că vor lua decizia finală, privitoare la muncă şi salariu ori la alte forme de câştig bănesc, în preajma datei de 20 septembrie, când Mercur va reveni la gradul din care şi-a început retrogradarea. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, posibile tulburări în programul unor deplasări, excursii sau drumuri cu scop precis, precum şi bruieri ale comunicării cu oamenii şi instituţiile din străinătate, mai ales după 14 august. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, premize ale unor conflicte noi sau ale reluării celor vechi; intervenţia unei rude nu va avea darul să limpezească situaţia.Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Taur


Între 12 şi 13 august, la prânz, frământări interioare născute din tumultul unor evenimente de dată recentă care pun probleme, uneori, greu sau chiar foarte greu de acceptat şi gestionat. O cauză ar putea fi cea legată de măsurile legale care sunt aplicate la locul de muncă şi care, într-un fel sau altul, îi nemulţumesc. Discuţiile pe această temă nu sunt de natură să clarifice situaţia, cel mult să întărească ideea că nu au cum să schimbe ceva şi că nu le rămâne decât să se supună noilor condiţii de muncă. Posibile tulburări ale funcţiilor cerebrale (insomnie, agitaţie, stare de nervozitate, instabilitate psiho-emoţională, ieşiri necontrolate) în funcţie şi de tabloul clinic al fiecărui nativ. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, efort mare de stabilizare organică, de stăpânire de sine şi de control al situaţiilor de viaţă ivite, care îi afectează sau evenimente care au loc în familia din care provin şi care îi obligă să acţioneze într-un anumit fel. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi, timp de trei săptămâni, le va provoca îndoieli şi răzgândiri în plan afectiv şi la nivelul relaţiilor personale, pe care le vor analiza, în repetate rânduri, pentru a descoperi adevărul din spatele lor. Joc al aparenţelor şi al ambiţiei nativilor de a nu se lăsa amăgiţi de un partener de suflet, asupra căruia încep să aibă îndoieli din ce în ce mai mari. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, discuţii în vederea obţinerii unui statut financiar mai bun dar şi efortul de a soluţiona o chestiune litigioasă pe calea justiţiei ori pe o altă cale permisă de legislaţie, dar cu slabe şanse de reuşită, în acest răstimp. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, dialoguri incomode, informaţii care „îi opresc din drum”, motive ca Tauriisă se teamă de consecinţele neplăcute ale unui schimb de opinii provocator.


Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Gemeni


Între 12 şi 13 august, la prânz, dinamică specială a relaţiilor pe care Gemenii le au cu prietenii şi cunoscuţii apropiaţi, de care se simt legaţi prin gusturi şi scopuri comune de viaţă. Uneori, între aceştia se pot ivi disensiuni, alimentate de ambiţiile şi încăpăţânarea unora sau altora. Posibile furtuni afective. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, răstimp marcat de mai mult echilibru interior şi de posibilitatea de a-şi reface forţa fizică. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va pune în mişcare un arsenal de gânduri, idei, soluţii, atitudini menite să le permită să-şi securizeze averea, gospodăria, un beneficiu material ori să stabilească o logică între chestiunile personale şi cele oficiale care, în ultimul timp, s-au intersectat, amestecându-se contraproductiv. Gemenii pot lua, până pe 5 septembrie, o decizie cu privire la un proiect ce li s-a oferit deja sau care le va fi propus în acest răstimp. Nu se vor grăbi să se implice şi vor analiza minuţios fiecare aspect al contractului şi al implicării lor. Lipsa de entuziasm resimţită nu înseamnă că proiectul este vicios sau lipsit de importanţă ci doar că nativii vor calcula cu maturitate şi aspectele colaterale pe care acceptul lor le-ar genera. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, Luna va tranzita semnul Gemenilor şi le va fi de un real folos pentru că va da spiritului lor mai multă libertate, mai multă spontaneitate ori mai multă imaginaţie. Într-o formă fizică bună, ei vor putea să se detaşeze de aspectele morocănoase ale existenţei cotidiene, cufundându-se în activităţi plăcute şi utile. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, nativii vor fi obligaţi să se ocupe de bani iar principala lor preocupare se va îndrepta, în acel răstimp, spre găsirea unei noi soluţii de a munci pentru a se redresa financiar. Cheltuieli forţate de împrejurări pe care trebuie să le „onoreze”; ziua unui prieten, de exemplu.


Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Rac


Între 12 şi 13 august, la prânz, Racii, mai ales cei tineri, vor simţi dorinţa să se afirme, să preia conducerea într-un sector de activitate, să se impună ori să înfrângă opoziţiile care stau în calea proiectelor lor ambiţioase. În calea unora ar putea sta chiar interesul divergent al unei rude, punctul de vedere categoric al familiei, care respinge premizele nativului, un context legal ce le blochează accesul la o funcţie sau la o ipostază publică. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, ei se vor adresa unui prieten în speranţa unui ajutor moral sau material. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va introduce o notă de nesiguranţă, de confuzie sau de înţelegere greşită a informaţiilor. Până pe 5 septembrie, Racii vor fi influenţaţi de acest aspect, trăgând concluzii greşite, de cele mai multe ori exagerate şi subiective. Alteori, nici ceea ce vor transmite ei, prin viu grai sau în scris, nu le va fi de ajutor, formulările lor fiind stângace, neinspirate, simpliste sau fără temei (logic, juridic, ştiinţific, relaţional), ceea ce reprezintă un pericol pentru cei care vor susţine examene sau se vor supune diferitelor forme de verificare a pregătirii lor şcolare sau profesionale. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, discrete fluctuaţii ale stării de spirit şi ale fiziologiei organismului. Stările de rău vor fi trecătoare şi/sau superficiale; ele vor privi aparatul loco-motor, circulaţia periferică arterială, funcţiile hepatice, musculatura şi osatura şoldului. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, Luna va tranzita semnul Racului, pe care îl guvernează, şi îşi va revărsa potenţialul benefic asupra nativilor aparţinând acestui semn zodiacal. Totuşi, ea va intensifica felul în care se va manifesta ostilitatea unui partener de viaţă, de afaceri, de proiect care îl vor pune pe Raci în „situaţii imposibile”.
Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Leu


Între 12 şi 13 august, la prânz, perioadă de mare avânt, curaj şi încredere în propriile forţe. Leii, indiferent de vârstă, se vor implica în proiecte şi demersuri de largă respiraţie, plăcându-le acest tip de provocare socio-profesională care le va permite să-şi etaleze cunoştinţele şi capacitatea de a conduce. Moment al entuziasmului firesc oricărui început menit să-i aşeze în prim-planul vieţii publice. Determinare, orgoliu, ambiţie, motivaţie: Leii nu pot fi opriţi. Posibile momente importante în viaţa lor, posibile decizii „de destin”, posibile situaţii neprevăzute care le vor deschide noi perspective şi oportunităţi. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, consolidare a intenţiilor profesionale, rezistenţă la presiune morală. Pe 14 august, Mercur va intra într-o mişcare aparent retrogradă, care va dura până pe 5 septembrie, şi care îi va determina să evalueze lucid şansele unui câştig financiar obţinut prin muncă şi efort propriu. Toate deciziile privitoare la bani vor fi, până atunci, amânate. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, întâlniri cu prietenii, sfaturi, discuţii agreabile, schimb de impresii, convivialitate. Relaţiile afective vor suferi de pe urma instabilităţii sau detaşării subiectului de persoanele dragi, pe care vor avea tendinţa să le marginalizeze, să le ignore, să le trateze cu indiferenţă. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, tendinţa de repliere în interioritate. Leii vor resimţi oarecare oboseală sau plictis faţă de sarcinile de serviciu sau, poate, organismul le va da mesaje subtile că trebuie să se oprească şi să se odihnească. Nota generală a săptămânii poate fi dată, în cazul celor tineri şi a bărbaţilor în special, de tendinţa de a forţa nota, ori de câte ori va veni vorba de plăceri, extravaganţă, sport, performanţă; multiplul Trigon regal pe semne de Foc îi va susţine astral dar va şterge graniţele măsurii.


Horoscop Urania 12 - 18 august 2017 - Fecioară


Între 12 şi 13 august, la prânz, nu sunt excluse una sau mai multe situaţii-limită ce vor pune presiune pe nativi din punct de vedere financiar, cele mai multe având o componentă oficială/legală de necontestat. Între 13 august, după ora 13:40' şi 15 august, după-amiaza, dorinţă intensă de consolidare a personalităţii lor. Fecioarele vor dori să-şi reconfigureze o direcţie importantă de viaţă, motiv pentru care se vor gândi, se vor răzgândi, vor cântări, vor accepta, vor renunţa, ş.a.m.d. Impulsurile care le vor veni cu acest prilej nu vor fi date uitării; meticuloşi, ei vor nota ceea ce le trece prin minte în legătură cu un subiect pentru a-l lua în calcul, mai târziu. Acest proces intens de meditaţie concentrată pe problemele personale va cunoaşte o formă de manifestare specială, din 14 august, când Mercur, aflat în tranzit prin zodia Fecioarei (casa I a cerului lor astral) va intra în mişcare aparent retrogradă, până la 5 septembrie a.c. Această postură astrală va avea partea ei de bine dar şi de stres pentru cei născuţi în Fecioară care vor avea posibilitatea să se gândească la ei, la „ale lor”, cu multă asiduitate. Spiritul practic, interesul material, dorinţa unui bun plasament personal, profesional, familial sau social vor fi argumente puternice în calea schimbărilor pe care doresc să le facă în viaţa lor dar pe care nu le vor opera decât în luna septembrie, când vor fi în deplină cunoştinţă de cauză, măcar prin binevenita verificare a tuturor datelor şi informaţiilor pe care le deţin, referitoare la sectorul de viaţă pe care îl vor reformulat. Între 15 august, după ora 17:06', şi 17 august seara, posibile mici conflicte interioare sau nemulţumiri faţă de afirmaţiile neavenite şi neadevărate rostite despre ei, în public, de oameni dezinformaţi sau rău-voitori. Între 17 august, după ora 19:13' şi 18 august, discuţii de taină cu un prieten, posibile mărturisiri făcute acestora.


Citește complet horoscopul Urania


Loading...