Împușcături în orașul suedez Malmo. Doi tineri sunt în stare gravă

Doi tineri sunt în stare gravă, în urma unui incident armat care a avut loc la o petrecere dintr-un centru comunitar din orașul suedez Malmo. În urma unui scandal, un bărbat a tras mai multe focuri de armă, relatază The Local.
Tinerii în vârstă de 20 de ani şi, respectiv 25 de ani, au fost împuşcaţi în centrul comunitar Foreningarnas, care este situat în cartierul Sofielund. În momentul incidentului o petrecere avea loc în respectivul centru comunitar din orașul Malmo. Potrivit jurnaliștilor suedezi, o bătaie a izbucnit între cel puțin două persoane, iar apoi un bărbat neinvitat a intrat în centru comunitar cu o armă în mână.
"Ţinea arma în mână şi ţipa: cine mi-a lovit fratele? Apoi a început să tragă prin cameră", a declarat o martoră.
Martorii susţin că mai multe persoane de pe ringul de dans au fost lovite de gloanţe, iar o persoană ar fi fost împuşcată în piept.
"Sunt îngrozit, nu înţeleg dacă ăsta este un film sau nu", a declarat un alt martor. Nicio persoană nu a fost arestată în urma incidentului, până în acest moment. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.


Citește și: Crimă anunțată pe Facebook la Orșova. Și-a înjunghiat concubina de mai multe ori în gât

Loading...