Marcel Toader și Maria Constantin nu sunt singurii pe care infidelitatea i-a adus la divorț. Vedete care au ajuns la separare din cauza amantelor

Vezi galeria foto
E plin showbiz-ul românesc de familii care au ajuns la divorț după ce în ecuația amorului și-a vârât coada o a treia persoană.
Cel mai recent caz de infidelitate într-o familie de vedete din showbiz-ul românesc este cel al omului de afaceri Marcel Toader și al interpretei de muzică populară Maria Constantin. Marcel Toader și-a acuzat partenera de viață că l-ar fi înșelat cu Augustin Viziru.

Un alt caz celebru este cel al lui Cristi Borcea. În mod repetat, Borcea și-a înșelat atât soțiile, cât și amantele lăsând în urma 6 copii oficiali. În timp ce era căsătorit cu Mihaela Borcea, acesta a început relația cu Alina Vidican. Ulterior, în timpul mariajului cu Alina Vidican, Cristi Borcea a lăsat-o însărcinată pe valentina Pelinel, cea care i-a dăruit un băiețel pe nume Milan. De altfel, și despre Valentina pelinel s-a spus că și-ar fi înșelat soțul, fostul politician cristian Boureanu, relația dintre ea și Cristi Borcea datând, se pare, din anul 2010.

Cântărețul Adrian Enache era căsătorit de foarte mulți ani cu Corina, cea care i-a dăruit o fată, Diana. În timp ce era însurat cu Corina, artistul avea și o relație amoroasă cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, cu care are un băiat pe nume David și alături de care formează un cuplu în prezent.

Anamaria Reghecamp a fost acuzată că i-ar fi spart casa antrenorului Laurențiu Reghecampf, cel care acum îi este soț. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a afirmat că impresara i-a furat soțul și că i-a distrus familia. Mai mult, Mariana Pfeiffer spunea că Reghe a jucat la două porți multă vreme după ce i-a cerut divorțul, respectiv că, până la finalizarea divorțului, acesta a continuat să întrețină relații sexuale și cu ea și cu Anamaria Prodan.

Ana Velea a încercat din răsputeri ca mariajul ei cu Alex Velea să fie unul perfect. De o frumuseţe exotică, inteligentă, fidelă, Ana era chiar dispusă să adopte un copil, după câteva tentative eşuate de a face un bebeluş cu artistul.
Numai că fosta soţie  a artistului a ajuns să îşi plângă în pumni, pentru că nu doar că nu a mai apucat să îşi întemeieze o familie cu solistul, dar acesta a lăsat-o însărcinată pe cea care între timp devenise amanta lui, Antonia.

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007, după 34 de ani de căsnicie. Mărul discordiei între cei doi a fost Silvia Chifiriuc, cu care Petre Roman s-a însurat în 2009, când a venit pe lume şi fiul lor, Petrus. Cântăreața Silvia Chifiriuc a afirmat că nu a distrus familia nimănui, însă Mioara Roman a dezvăluit că pe vremea când încerca să-l convingă pe Petre Roman să revină la căminul conjugal, Silvia Chifiriuc o suna și o făcea cu ou și cu oțet. „Silvia mă suna noaptea, mă înjura şi mă făcea în toate felurile”, a declarat Mioara Roman.

Când s-au cunoscut, în 2000, la Reșița, Diana și Răzvan Simion aveau 22 de ani. Amândoi au povestit că totul a fost ca în povești, că s-au îndrăgostit din prima clipă. Din povestea lor de iubire au venit pe lume doi copii, Ianca și Tudor. Totul părea perfect până în 2015, când prezentatorul de televiziune a părăsit căminul conjugal și a început o viață nouă alături de cântăreața Lidia Buble.

Și despre Mădălin Ionescu s-a spus că și-a lăsat soția, Mihaela, și cei doi copii pentru cea care îi este acum nevastă, jurnalista Cristina Șișcanu. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu a afirmat categoric că nu se consideră responsabilă pentru separarea lui Mădălin Ionescu de Mihaela.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro
 
Loading...