Mircea Solcanu vrea să apeleze la o mamă surogat. "Am o grămadă de prietene frumoase, deștepte și fertile"

Mircea Solcanu vrea să apeleze la o mamă surogat.  Fostul prezentator de televiziune a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil.
Mircea Solcanu, care și-a recunoscut public orientarea sexuală, s-a făcut remarcat ca unul dintre cei mai simpatici și mai nonconformișțti prezentatori de televiziune de la noi.
Ieșit din lumina reflectoarelor de câțiva ani de zile, Mircea Solcanu, care a fost operat pe creier la un moment dat, a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a vorbit despre viața sa.
 

Mircea Solcanu vrea să apeleze la o mamă surogat. A renunțat la ideea de a înfiat un copil


 
Mircea Solcanu a mărturisit că a renunțat la ideea de a înfia un copil și ia în calcul eventualitatea de a apela la o mamă surogat pentru a avea moștenitori.
"Nu cred că aş mai înfia. Las familia tradițională să o facă. Ei se pricep cel mai bine şi la făcut şi la abandonat prin case de copii. Eu, dacă îmi doresc, o să apelez la mamă surogat şi am şi o grămadă de prietene femei, frumoase, deștepte şi fertile. Revenind la familiile tradiționale care nasc copii homosexuali, că doar homosexualii nu s-au înmulțit singuri, mă gândesc că dacă în locul semnăturii pentru introducerea în Constituție a noțiunii de familie formată din bărbat şi femeie ar fi semnat pentru adopţia unui copil instituționalizat poate că asta ar fi făcut din România un model, nu cuvintele goale ce din coada Constituției or să sune", a declarat fostul prezentator de televiziune.
Mircea Solcanu a vorbit și despre prietenii din showbiz, mărturisind că niciunul nu mai ține legătura cu el, afirmând că nu există amiciții în acest domeniu.
Loading...