UPDATE / Educatoarea din București care a fost filmată când înjura copiii, anchetată de Poliție

O educatoare din Capitală a fost filmată când înjura copiii. Un părinte a pus în bagajul copilului un reportofon care a înregistrat ţipetele, iar comportamentul educatoarei a ieșit la iveală. Părinţii vor depune plângere în instanţă în acest caz. 
UPDATE 18 februarie, ora 14:05. Poliția Capitalei s-a autosesizat în cazul educatoarei care a fost filmată când înjura copiii și va deschide o anchetă în acest caz, potrivit Digi 24. De asemenea, și Inspectoratul Școlar va demara o anchetă în acest caz.
O educatoare din Capitală a fost filmată când înjura copiii, după ce părinții și-au dat seama că micuții prezintă schimbări de comportament, din cauza terorii la care sunt supuși. "Mă, şi animalu', dacă îi spui, uite-l, măi, cum stă acolo. Dă jos pantalonii mai repede că mi-ai distrus sănătatea! Dă pantalonii jos că vine doamna directoare acum şi nu te mai primeşte. Dă jos chiloţii mai repede! Pune mâna! Dă-i jos! Chiloţii, dă-i jos de pe tine!", aşa a fost terorizat de educatoare David, un băieţel de doar 3 ani. În situaţia lui au fost şi alţi 10 copii care erau îngrijiţi la Grădiniţa 41 din Capitală, potrivit România TV. În înregistrări se poate auzi şi cum educatoarea îi înjură pe cei mici.
Părinţii sunt revoltaţi şi susţin că au decis să o înregistreze pe educatoare atunci când şi-au dat seama că cei mici se comportă diferit. "Se trezea noaptea, plangea, era speriat. Dimineața când trebuia să meargă la gradiniță mă ruga și mă implora să nu-l duc acolo", a spus mama unui copil. Părinţii vor depune plângere împotriva educatoarei.
Loading...