O importantă companie aeriană low-cost schimbă regula de transport a bagajelor. Când intră în vigoare decizia

Pasagerii Ryanair nu mai au voie în avion cu două bagaje gratuite. Compania aeriană low-cost Ryanair nu va mai permite accesul pasagerilor săi la bordul avioanelor cu două bagaje gratuite, începând cu data de 1 noiembrie 2017.
Decizia de schimbare a politicii de transport a bagajelor vine deoarece s-au înregistrat întârziere la decolare, susține Ryanair, potrivit Economica.net.
Restricţia se aplică şi celor care au cumpărat deja bilete de avion, decizia fiind valabilă pentru toți pasagerii care şi-au cumpărat bilet spre destinaţiile deservite de Ryanair, inclusiv cei din România.
"Sperăm că prin restricția impusă clienților în a transporta un singur bagaj mic de mână în cabină - bagajul de tip troller urmând a fi trimis, gratuit, la cală – acest fapt va grăbi îmbarcarea pentru zboruri și va elimina întârzierile cauzate de lipsa spațiului suficient pentru acomodarea a 360 de bagaje de mână (182 clienți x 2 bagaje) în compartimentele pentru bagaje, pe zborurile aglomerate. Aceste tarife reduse pentru bagaje și dimensiunile îmbunătățite se vor aplica pentru toate rezervările de călătorie cu plecare din 1 noiembrie", a declarat directorul de marketing al companiei, Kenny Jacobs, pentru sursa citată.

Pasagerii Ryanair nu mai au voie în avion cu două bagaje gratuite. Care sunt noile schimbări aduse de companie:


Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate va fi de 20kg pentru toate bagajele:

  • Tarifele standard pentru bagaje vor fi de 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg;

  • Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte două bagaje de mână în aeronavă. Îmbarcarea prioritară poate fi achiziționată la doar 5 €/£ în momentul rezervării sau adaugată ulterior rezervării pentru 6 €/£ și este disponibilă cu până la o oră înainte de ora programată de plecare;

  • Toți ceilalți clienți (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va trebui trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare.


Și Wizz Air schimbă politica bagajelor, în această toamnă. Care este vestea pentru clienții acestei companii aeriene low-cost.


CITEȘTE ȘI... FOTO EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel, la Spitalul Municipal. Ce se întâmplă cu actorul în această perioadă
 
Loading...