Oferte pentru toată lumea la Târgul de Turism de la Romexpo. Vacanțe de la 200 de lei la câteva mii de euro

Anul acesta, lăsați-vă bunicii să meargă tot la balneo, iar voi distrați-vă văzând de aproape ghețarii desprinși de la Polul Nord sau bucurându-vă de o plimbare cu trenul cu pereți de sticlă prin Alaska.
Așa se face că la târgul de turism care are loc la Romexpo până pe 19 februarie, toate stațiunile și zonele turistice din România au venit pentru cu oferte foarte atrăgătoare de balneo. Prețurile nu sunt mai mult de câteva sute de lei, în funție de ceea ce doriți, în schimb dacă vreți ceva mai exotic, va trebui să plătiți câteva sute de euro bună.
Spre exemplu, în stațiunea Buziaș, la Hotel Parc vă puteți bucura de o săptămână de refacre cu demipensiune în care aveți incluse 6 zile cu demipensiune și 5 zile de tratament (baie cu apă minerală și mofetă) + fizioterapie, totul la numai 650 de lei. De asemenea, există și posibilitatea să stați 12 nopți, cu fișă în cont în valoare de 200 de lei și 11 zile de tratament și fizioterapie.
Dar dacă vreți să aveți un weekend de relaxare atunci puteți trage o fugă până la Câmpina, unde veți găsi o ofertă de 430 de lei pentru două persoane, pentru două zile și o noapte cu mic dejun inclus, oferite de Pensiunea Casablanca și Centrul Medical Sanconfind. În pachet aveți incluse, în ziua de sâmbătă duș Vichy și hidrokinetoterapie, iar duminică, baie de plante, reflexoterapie și sauna umedă.
Și după ce v-ati relaxat, la o aruncătură de băț, în complexul Lac de Verde puteți lua lecții de golf, de luni până joi.
Stațiunea Băile Govora este și ea o poțiune foarte bună pentru cei care vor tratamente. De aceea, până în 26 martie vă puteți bucura de oferta de 750 de lei de persoană la Hotel Palace, iar în acești bani aveți incluse 5 nopți de cazare, demipensiune, 20 de proceduri de persoană, 2 consultații medicale, acces la spa și sala fitness. Pentru a beneficia de ofertă aveți nevoie de bilet de trimitere și cardul de sănătate.
În stațiunea Pucioasa, puteți găsi oferta „Sănătate pentru trup și suflet” cu pornire de la 110 lei pe zi de persoană. În acești bani aveți incluse cazarea, pensiune completă și tratament câte trei proceduri pe zi. În cazul acestei oferte nu aveți nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie.
Dacă nu vreți spa și tratamente, Delta Dunării este și ea în căutare de turiști. Așa că oferta „Delta pentru seniori” are un preț de 249 de lei pentru 5 zile cu două mese pe zi sau 383 de lei cu 3 mese pe zi, dacă mergeți în perioada 16 martie – 9 aprilie. Cazarea se face la Gulliver Delta Resort.
Acolo puteți pescui de pe ponton sau să vă scăldați în piscină, iar mesele de prânz, așa cum era de așteptat, conțin pește, dar și preparate tradiționale de pui, porc sau vită.

Excursiile exotice, căutate de tineri


Pentru cei care vor să vadă oceanul de la bordul unui vas de croazieră, pentru românii există astfel de excursii, dar nu sunt deloc ieftine, mai ales dacă sunt în regiuni extreme. Astfel că, vă puteți îmbarca la bordul vasului Celebrity Millenium pentru un tur al Alaskăi. Îmbarcarea se face din Vancouver în data de 21 iulie. Croaziera durează 7 nopți și are preț de pornire de la 2.300 de euro, dar poate și ajunge până la 3.800 de euro, dacă vreți să stați singur în cabină cu balcon. Oferta aparține celor de la Cruise Hub și Aerotravel. În tarif aveți incluse, cazarea cu pensiune completă la bordul vasului, sală de fitness și saună, taxe portuare, cazare la hotel și ghid specializat pe porțiunea de tur și poate cel mai important, transport feroviar cu trenul cu pereți de sticlă Wilderness Express sau cu autocar deluxe.
Ceva mai ieftin este un concediu de 7 zile în Vietnam, unde dacă plecați de Rusalii, aveți totul la un preț de 839 de euro. Ținutul Dragonului Zburător a devenit o destinație tot mai căutată după ce în 1989 și-a deschis porțile turiștilor. Cei de la Z Tour au venit cu această ofertă care inlude aproape tot, mai puțin asigurarea de călătorie sau costurile pentru viză.
Și dacă ajungeți acolo, este păcat să nu vizitați Delta Mekong care este considerată o comoară biologică prin prisma faptului că găzfuiește peste 10.000 de specii de floră și faună. De asemenea, nu ratați nici Halond Bay (Golful Dragonului Zburător) iar asta pentru că acolo veți vedea multe insule de calcar care răsar din mare asemeni dinților unui dragon.
Phan Thiet este un fost sat pescăresc în apropierea Ho Chi Min-ului, care acum a devenit o stațiune frumoasă la litoral.
Pentru cei atrași de frumoasa cultură niponă, puteți să împușcați doi iepuri deodată și asta pentru că turoperatorii au pregătit o ofertă care include Tokyo și Seul, iar prețul pentru o vacanță de 8 nopți este de 1.481 de euro. Zborul către Tokyo se face în data de 3 mai, iar intre 4 și 9 mai veți sta la hotel Grand, în capitala Japoniei, pe 9 mai veți zbura spre Seul, iar acolo până în data de 12 mai veți sta în Hotelul Kaya Tourist. Această ofertă este valabilă dace mergeți să o cumpărați în perioada târgului.
Loading...