Polițiști din Vrancea muşcați și zgâriați de un bărbat beat

Doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti, judeţul Vrancea, au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital, după ce au fost atacaţi de un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, agenţii au fost sesizaţi sâmbătă seara, prin 112, despre faptul că un bărbat face scandal pe o stradă din comuna Popeşti.
Ajunși la fața locului, oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul, dar scandalagiul a continuat să se manifeste agresiv. Unul dintre agenţi a fost muşcat, iar altul, zgâriat.
"A fost o solicitare prin 112, la ora 21.40. O persoană a sesizat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool, provoacă scandal pe drumul public, în comuna Popeşti, judeţul Vrancea. La faţa locului s-a deplasat patrula alcătuită din doi poliţişti. În timp ce încercau să-l legitimeze, bărbatul a devenit agresiv. Pe parcursul procedurii de încătuşare, bărbatul în cauză le-a produs colegilor vătămări", a declarat, conform MEDIAFAX, Paula Enache, agent principal din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Ambii agenţi au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii de specialitate.
Agresorul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj, iar luni, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Citește și: Crimă anunțată pe Facebook la Orșova. Și-a înjunghiat concubina de mai multe ori în gât
 
Loading...