Premieră pentru Carmen Tănase! Deși joacă în teatru de 35 de ani, nu a fost pe scenă niciodată în așa condiții

Vezi galeria foto
Gata cu întreaga șatră din  serialele ”Regina”, ”Inimă de țigan” ori ”State de România”! Carmen Tănase inaugurează un nou spațiu ce va fi dedicat teatrului, în interiorul celebrei Săli Dalles din buricul Bucureștiului.
În vârstă de 56 de ani, populara actriță revine după o lungă perioadă la rolurile de comedie care au consacrat-o, într-o piesă nou-nouță, intitulată ”Eu dau banu’, eu dau ora exacta!”, a cărei premieră va avea loc pe 30, respectiv 31 mai a.c., în spațiul neconvențional pentru teatru, Galeriile expoziționale Dalles. Alături de marea actriță, în distrițuția piesei mai fac parte: Gabriel Fătu, Ion Ionuț Ciocia, Victor Vurtejanu, Maria Radu, Rădița Roșu, Andreea Mateiu, Silvia Stanciu, Călina Epuran, Răzvan Bănică  și tânăra actriță și solistă Monica Odagiu, noua muză a ”holografului” Dan Bittman. Plină de satiră și umor, punctata de accente dramatice, noua premieră este o comedie extraordinară în care sunt luate la "mișto" tertipurile politice de astăzi. Piesa este scrisă de Nicole Dutu și regizată de Răzvan Oprea, și constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românesti post-decembriste.

Premieră pentru Carmen Tănase! Joacă în Sala Dalles!


Spectacolele jucate în spații neconventionale sunt tot mai populare în Capitală, noul teatru având o capacitate de circa 300 de spectatori.
CarmenTănase este absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucuresti, Facultatea de Teatru (1980-1984), secția actorie, iar profesoară i-a fost Olga Tudorache.
I-a avut drept colegi de promoție pe Oana Pellea, Bogdan Gheorghiu, Patricia Grigoriu, Marina Procopie, Dan Bădărău, Carmen Ciorcilă, Mihai Verbițchi, Carmen Trocan, Mioara Ifrim, Luminița Stoianovici, Răzvan Popa, Cristian Rotaru, Adrian Păduraru și Claudiu Istodor.
 
CITESTE SI
VIDEO EXCLUSIV / Carmen Tănase a rămas fără fiul ei, dar cu o turmă de animale! Viața neștiută a actriței
 
 
Carmen Tănase, revoltată de ce a văzut într-o stație de troileibuz. Carmen Tănase, revoltată de ce a văzut într-o stație de troileibuz. "Țara asta nu se mai face bine"

Loading...