Răsturnare de situație în cazul fetiței de 10 ani care a născut. Tatăl copilului nu este violatorul

Poliția din India a redeschis cazul fetei de 10 ani care a născut în luna septembrie după ce testele medico-legale au arătat că probele de ADN ale bebelușului ei nu se potriveau cu cele ale unchiului ei acuzat de viol, scrie BBC News.
După ce instanțele indiene au refuzat să permită avrtul în cazul fete de 10 ani și în urmă cu o lună aceasta a născut, acum polițiștii se confruntă cu o nouă problemă.
Copilul de 10 ani a declarat că a fost violată de mai multe ori în ultimele șapte luni de către unchiul ei și bărbatul ar fi recunoscut fapta, dar testele ADN arată că acesta nu este tatăl beblușului.
Acuzatul, care este în vârsta de 40 de ani, a fost arestat și este judecat într-o instanță specială care se ocupă de infracțiuni împotriva copiilor. Dar rezultatul testului ADN a ridicat întrebări dacă fata nu a fost abuzată de alții.
„Până în prezent, nimeni nu a gândit la o altă posibilitate. Fata a depus mărturie în instanță și l-a numit foarte clar pe unchiul și a relevat fapte despre abuzul ei“, a explicat un oficial din anchetă.
Mama fetei a informat anchetatorii că nu suspectează pe nimeni altcineva, așa că acum cazul a luat o turnură foarte ciudată.
Marți, poliția și consilierii au vizitat familia din nou pentru a vorbi cu fata de 10 ani.
Sarcina ei a fost descoperită la jumătatea lunii iulie, când fetița s-a plâns de dureri de stomac și părinții ei au dus-o la spital. Curtea locală din Chandigarh a respins cererea de avort pe motiv că era prea avansată și un grup de medici a constatat că întreruperea sarcinii ar fi "prea riscantă".
În luna august fetița a născut, dar familia ei a refuzat să aibă nimic de-a face cu nou-născutul, copilul fiind în grija personalului de protecție a copilului și va fi dat spre adopție.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro

Loading...