Richard Gere a adormit în timpul ceremoniei în care Dalai Lama a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Pisa

Vezi galeria foto
Dalai Lama a fost prezent zilele trecute în Italia la Pisa pentru a i se decerna titlul de Doctor Honoris Causa în Psihologie clinică și sănătate. Acolo a fost primit de prietenul său, acotrul Richard Gere practicant al budismului de zeci de ani, scrie Uinterview.com.
"Mi sa acordat Premiul Nobel pentru pace și multe diplome de master, dar eu sunt unul dintre voi, o ființă umană ca celelalte 7 miliarde de ființe umane care încearcă să contribuie puțin la construirea unei lumi mai bune", a spus Tenzin Gyatso, al XIV-lea Dalai Lama, la primirea diplomei de onoare acordată de Universitatea din Pisa. "Religiile sunt toate la fel - a adăugat el la simpozionul internațional The Mindscience of Reality - și fiecare conține mesaje de pace. Vorbim cu toții despre umanitate".

În jur de 3.000 de persoane au fost în sală în momentul decorării lui Dalai Lama și l-au ovaționat.
"Tenzin Gyatso este aici ca un învățat al științei minții care este foarte interesat să îmbine înțelepciunea milenară a culturii sale cu cele mai recente descoperiri științifice”, a spus - rectorul Paolo Mancarella în discursul său.

Speechul acestuia a fost însă, destul de plictisitor pentru o parte din auditoriu, deoarece actorul Riuchard Gere, care a stat în primele rânduri a fost surprins de fotografi dormind. De asemenea, și iubita acestuia, Alejandra Silva, părea extrem de plictisită în timpul discursului.

Actorul care își promovează în această perioadă ultimul film, The Incredible Life of Norman", înscris în cursa pentru oscar, este un practicant al budismului de decenii și s-a întâlnit în reptetate rânduri cu Dalai Lama. Acum, el a ajuns cu puțin înainte de ceremonie și s-a așezat în primele rânduri.


Citește și: VIDEO | Mara Mareș e cel mai tânăr parlamentar român. Vorbește perfect spaniolă, are centura neagră la karate și se luptă să fie luată în serios în politică!

Loading...