Roger Federer s-a îmbătat la Londra: "Am capul greu! Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută"

Roger Federer s-a îmbătat la Londra. "Am capul greu! Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută", a recunoscut tenismenul elveţian.
Noaptea a fost scurtă pentru Roger Federer, care a stropit din plin cel de-al 8-lea titlu câștigat la Wimbledon, elvețianul, care nu prea obișnuiește așa ceva, recunoscând luni că nu-și prea mai aduce aminte nimic din sărbătoarea organizată la Londra după acest succes istoric.
Învingător clar în fața croatului Maric Cilic (6-3, 6-1, 6-4) în finala de duminică, elvețianul a participat la tradiționalul dineu al campionilor, alături de laureata feminină, Garbine Muguruza, după care s-a întâlnit cu circa patruzeci de prieteni și apropiați într-un bar londonez.
''Am capul greu'', a recunoscut Roger Federer într-o conferință de presă luni dimineață. ''Nu știu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat un pic prea mult alcool''.
Situație rarisimă pentru nr. 3 mondial, care nu prea își petrece nopțile prin baruri și care, la 35 de ani, are imaginea unui tată de familie ideal.

Roger Federer s-a îmbătat la Londra: "Am petrecut ceva"


''Am petrecut ceva'', a adăugat el, citat de Agerpres. ''M-am băgat în pat la ora 5 dimineață și nu mă simțeam în top când m-am trezit. Am început să mă simt puțin mai bine acum o oră''.
Roger Federer, cu cel de-al 8-lea său succes pe iarba londoneză, a depășit recordul lui Pete Sampras și Willliam Renshaw, ambii cu câte 7 titluri la Wimbledon. O performanță care merita câteva pahare în plus...
CITEŞTE ŞI: Federer l-a depășit pe Djokovic în clasamentul ATP. Marius Copil se menține pe locul 85
Loading...