S-au despărțit, iar ce se întâmplă acum cu Mirabela Dauer și Raoul este incredibil. Ipostaza care i-a șocat pe toți | EXCLUSIV

După o perioadă în care nu au mai apărut deloc împreună, Mirabela Dauer și Raoul au uluit pe toată lumea cu ipostaza în care s-au afișat.
Cu ani în urmă, Mirabela Dauer și Raoul făceau furori cu duetele lor. Au ajuns însă la despărțirea și fiecare și-a spus of-ul, la momentul respectiv, despre relația profesională dintre ei.
Raoul, pe numele său real Rareș Borlea, a explicat, la un moment dat, adevăratul motiv pentru care nu mai cântă cu celebra artistă. La rândul ei, Mirabela Dauer se declara dezamagită de Raoul.
Acum, marea cântăreață a generației de aur a muzicii românești a uimit pe toată lumea. Ea a făcut publică o fotografie în care apare alături de nimeni altul decât Raoul. Este pentru prima oară când cei doi apar împreună după ce s-au separat profesional.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ 10.000 de euro ca să ucizi un singur exemplar. România este un paradis al acestui tip de vânătoare

 
 

Ce spune Mirabela Dauer


 
În imaginea respectivă, Mirabela Dauer apare, extrem de zâmbitoare, alături de Raoul, la malul mării. Cei doi radiază de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat în relația lor.
"Noi nu am fost certați!!!! Numai cântam DUETE!!! Fiecare are drumul lui!!! Nu vă mai agitați inutil!!!! Noi vom rămâne prieteni MEREU!!!!!", le-a explicat Mirabela Dauer internauților care au luat-o la întrebări.
"Asta înseamnă ce cred eu că înseamnă, Mira?!", a întrebat-o o admiratoare pe binecunoscuta artistă.
"Nu!!!!! Ne am vazut!!!! Atâta tor!!!!!!", a mai spus ea.
 

Raoul: "Nu mă pot certa cu omul care mi-a deschis atâtea drumuri"


 
Raoul a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, care este legătura sa cu Mirabela Dauer.
"Nu mă pot certa cu omul care mi-a deschis atâtea drumuri. Este un idol pentru mine. Îi mulțumesc nespus pentru tot ceea ce a făcut și prietenia noastră va merge mai departe", a afirmat Raoul în exclusivitate pentru Libertatea.


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea
 
Loading...