Sezonul 7 din Games of Thrones promite episoade la fel de violente, cu intrigi politice, scene de sex şi răzbunare. Dezvăluirile actorilor

Game of Thrones sezonul 7 începe duminică și continuă intriga plină de violenţă, intrigi politice, sex şi răzbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial.
Sezonul 6 a fost primul care s-a distanţat de romanele scriitorului George R.R. Martin's "A Song of Ice and Fire" urmând un curs propriu.
Potrivit criticilor, Game of Thrones a marcat o revenire la formă, linia narativă urmărind personajele feminine pentru a înfăţişa complexitatea şi lipsa moravurilor din sezoanele anterioare.
Regizorii David Benioff şi D.B. Weiss au anunţat anul trecut revenirea sezonului 7 şi faptul că serialul va avea mai puţine episoade.
Nu se cunosc prea multe detalii despre noile episoade, cu excepţia faptului că actorul Jim Broadbent, câştigător de Oscar, se va alătura echipei, iar Ed Sheeran va avea o  apariţie episodică.

Game of Thrones sezonul 7 - teorii controversate


O teorie care câştigă popularitate pe social media este că preferata fanilor, Daenerys Targaryen s-ar putea transforma în personaj negativ.


Citește și: Anunț important pentru șoferi! Trebuie să predea plăcuțele de înmatriculare, dacă nu fac asta
Adepţii acestei teorii argumentează că tatăl său, Regele Nebun Aerys Targaryen, a fost un ucigaş brutal şi că Mama Dragonilor însăşi începe să devină din ce în ce mai crudă cu fiecare sezon.
Snow şi alte personaje majore vor avea probabil întâietate pe micile ecrane în timpul episoadelor finale în ciuda sezoanelor mai scurte, mai ales că cele minore ies rapid din joc, majoritatea fiind ucise rapid.
"E o schimbare bună în privinţa mea în acest sezon, Jon Snow este mai sigur pe el", a declarat Kit Harington pentru Entertainment Weekly (EW) referitor la personajul său.
Unul dintre cele mai întunecate şi controversate seriale de largă audienţă, 'Game of Thrones' este ţinta criticilor de-a lungul anilor pentru violenţa larg utilizată şi folosirea violurilor cu scopul unor efecte dramatice.
Scenariştii au brutalizat femei, au omorât copii, au înfăţişat scene de sex şi şi-au supus personajele la cele mai extreme „proceduri” şi cazne: înjunghieri, biciuri, otrăviri, decapitări, arderi de viu, eviscerări şi lista supliciilor poate continua.


Citește și: Declarație șocantă la 7 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Eu am ucis-o!”
 
Loading...