Shannen Doherty s-a întors pe platoul de filmare după ce cancerul i-a intrat în remisie

Shannen Doherty s-a întors pe platoul de filmare după ce cancerul i-a intrat în remisie. Actrița a făcut anunțul pe contul de socializare.
Shannen Doherty s-a întors pe platoul de filmare. Actrița în vârstă de 46 de ani a început marți să filmeze la serialul "Heathers", împreună cu Selma Blair, după ce a anunțat că cancerul ei este în remisie. "M-am întors pe platoul de filmare", a scris Doherty sub o fotografie postată pe Instagra.
Shannen Doherty s-a întors pe platoul de filmare după ce cancerul i-a intrat în remisie

Shannen Doherty s-a întors pe platoul de filmare și a împărtășit bucuria cu fanii ei


"Au fost doi ani foarte dificili. Lupta cu cancerul. Ca actor, oamenii te trec pe banca de rezervă. Presupun că ești slab, incapabil, dar totuși munca este aceea care te întărește și îți dă puterea de a învinge această bestie inimaginabilă", a adăugat actrița. "M-am comparat cu o mașină astăzi. Un Shelby vintage care a stat prea mult timp în garaj. Totuși este în continuare o mașină foarte bună. Cea mai bună. Are doar nevoie de timp pentru a se încălzi și este gata de pornire. Și merge așa cum trebuie", a mai scris ea în postare. "Sun recunoscătoare pentru ziua de azi. Pentru fiecare zi. Mulțumesc @heathers că m-ați lăsat să joc și să fiu altcineva astăzi. Echipă minunată, scriitori minunați, distribuție minunată, serial minunat și regizor minunat. paramountnetwork2018", a menționat actrița.
Citește și


EXCLUSIV | Teodora Antonescu, fiica a două nume grele din TV, vedetă la TVR 2. "Nu mi-e frică de șefi, cât mi-e frică de ce-mi va zice mama"

Loading...