Simona Gherghe e topită după fetița ei. Imaginea care i-a emoționat pe prietenii virtuali

Simona Gherghe este o femeie fericită. Pe 23 mai, a devenit mamă pentru prima oară, iar viața ei s-a schimbat complet de atunci. Vedeta nu se mai satură de micuța ei.
Simona Gherghe, care are o relație cu Răzvan Săndulescu, este topită după fetița ei, Ana Georgia, în vârstă de 3 luni. Zilele trecute, vedeta postului Antena 1 a publicat o fotografie emoționantă în care apare alături de fetița ei.
„O pup, o miros, nu mă mai satur”, a scris Simona Gherghe, în dreptul fotografiei.

Imaginea i-a emoționat pe prietenii ei virtuali, care a strâns peste 20.000 de aprecieri și sute de comentarii în care toată lumea o felicită pentru viața fericită pe care o are.
De când a devenit mămică, Simona Gherghe trece prin noi și noi experiențe. Acum, vedeta le-a mărturisit fanilor săi de pe o rețea de socializare că micuța ei a dormit neîntoarsă de seara până dimineața, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. „Nicio trezire de la 23:45 la 06:00… wow, oare visez? Mai bine sărbatoresc cu un somn de dimineață :) Hai, noapte bună!”, le-a împărtășit Simona Gherghe, extrem de fericită, fanilor săi de pe internet.


Citește și: Vedetele noastre în costume de baie au înfierbântat plaja anul acesta / FOTO HOT


Loading...