Sora Deliei, imagine emoționantă alături de mama și soțul ei

Sora Deliei, imagine emoționană alături de mama și soțul ei.  Ioana Matache a postat pe contul de socializare o imagine de la cununia civilă, semn că își amintește cu drag de cea mai importantă zi din  viața ei.

Sora Deliei, imagine emoționantă alături de mama ei, Gina Matache.  Ioana este însărcinată și urmează să devină în curând mamă, pentru prima oară. Din fotografie, pare că Ioana nu a luat prea multe kilograme în plus. Deși nu mai are mult până va naște, Ioana Matache evită să își expună burtica de gravidă pe Facebook, preferând să publice fotografii mai vechi cu ea.
Sora Deliei și-a scos mama în oraș. Cum arată Ioana Matache cu puțin timp înainte de a naște

Sora Deliei și-a scos mama în oraș și s-a răsfățat cu prăjituri


Cele mai de preț persoane! Gina Matache",  a scris Ioana Matache pe Facebook. În urmă cu două luni, Ioana a dezvăluit că are ceva probleme cu sarcina. "Hello Guyz!!  Îmi pare nespus de rău că nu am reusit sa fiu prezenta in BAND la ultimele patru concerte și ca nu ne-am vazut, ma oftic la fel de mult ca voi. Abia asteptam sa simt vibe -ul ăla .. Am câteva complicatii destul de severe cu bebele; asta implica să nu fac efort si să stau iî pat toata ziua, în plus ma pregatesc pentru o procedura medicala foarte delicată",  a scris ea atunci.
A fost nuntă mare în familia Matache duminică, 28 mai. Sora cea mică a Deliei, Ioana Matache, s-a cununat religios cu Răzvan Miheț, nași fiindu-le chiar artista și partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu.
Citește și


Imagine de colecție cu Bianca Drăgușanu din liceu. “Oricum nu te recunoaște nicunul dintre colegi”. Cum arăta vedeta atunci
 
Loading...