Sora polițistului ucis de Abdullah Atas, către ucigaș: „Minți cu nerușinare. La proces am văzut pe fața ta un râs sarcastic”

Sora polițistului ucis de Abdullah Atas a transmis un mesaj către ucigaș. Deși trecutul vinovat nu pare să-i dea pace nici o clipă lui Abdullah Ataș, condamnat în primă instanță la ani grei de temniță pentru uciderea polițistului rutier Gheorghe Ionescu, sora victimei consideră că afaceristul turc minte cu nerușinare și că nu a manifestat nici un regret în timpul procesului.
După mai bine de doi ani petrecuți prin aresturi și celule de pușcării, turcul – care are și cetățenie română -, forțează amintirile și se destăinuie pentru prima oară, într-un interviu acordat ziarului Libertatea. Cu toate acestea, Elena Mihai, sora polițistului ucis, îi transmite un mesaj lui Abdullah Atas, prin intermediul paginii de Facebook a Libertății.
„Minţi cu neruşinare, la proces, când m-ai avut pe mine şi fratele meu în faţă, nu am văzut nicio umbră de regret pe fața ta, decât un ras sarcastic la fiecare înfăţişare la care am fost prezenţi. Tu îţi vezi familia la orele de vizită, pe când noi nu avem decât un mormânt şi o cruce forţe rece cu poză lui Pisa, tu îţi poţi strânge în braţe soţia şi copilul, pe când noi am rămas cu mâinile şi sufletele goale. Regrete? Mult prea târziu, trebuia să ai regrete înainte să te urci la volan beat, trebuia să te gândeşti la familia ta atunci, nu acum, ai distrus atâtea persoane, noi am rămas cu amintirile, pozele şi filmuleţele cu el pe când tu ai rămas cu toţi în viaţă”, scrie Elena Mihai.
Ea nu este, de altfel, singura persoană care i-a transmis gândurile ei afaceristului turc.

  • „Băut şi panicat, păi ce căutai la volan, plus că ai încercat să fugi de primul echipaj, în concluzie mai stai la răcoare că afară e prea cald, iar pe lângă închisoare ar trebui întreţinută şi familia victimei până copii termină o facultate şi găsesc job”, scrie Daniela.

  • „Asta e democraţia pe care am dorit-o atât de mult şi toate jegurile fac ce vor într o ţară de rahat. Dacă era pe timpul lui Ceauşescu sau într-o altă ţară era împuşcat pe loc. Păcat de acei oameni (poliţiştii) care pleacă dimineaţa la muncă şi se întorc în patru scânduri. Dumnezeu să-i aibă în pază, iar nenorociţi că asta nu la puşcărie, că e bine pentru ei, moarte pentru moarte”, scrie Criss.

  • „Nici regretele, nici ani de pedeapsa, nici bani, nici o vorba în plus sau în minus nu îl va mai putea întoarce în viaţă. Familia va trăi cu amintirile şi durerea în suflet, iar el cu constinta încărcată şi cu gândul că a ucis un om nevinovat toată viaţa lui, iar copiii lui vor şti că a ucis un om. Acesta faptă nu poate schimba nimic azi! Rgegretele nu îşi mai au rostul acum. Ce vrei să faci sau vrei să spui trebuie întodeauna să te gândeşti bine, ca nu cumva faptele tale rele sau vorbele tale rele să îi afecteze pe cei din jur, în primul rând îi vor afecta pe cei din jurul tău şi cel mai rău este că te vor afecta pe ţine mai târziu şi te vor costă scump. Bunica mea m-a învăţat asta. Dumnezeu să le aline durerea din sufletele familiei, prietenilor şi cei care l-au cunoscut”, transmite Ioana.

  • „Dacă el vorbeşte cu un oftat și îi este dor de familie, de cel care l-a ucis îi pare rău, nu prea am citit: familia acelui poliţist cum trăieşte cu durerea în suflet?”, se întreabă Florentina.

  • „Boureanu beţiv, doctorul beţiv patronul de veioze beţiv toţi altercaţii cu poliţia de la ultraj până la crimă. Nu se mai pot îmbată moldovenii din Vaslui de intelectualii ăştia. Ce exemplu daţi domnilor ştiutorii de carte lui Ion de la cucuietii din deal? Scuzelev acestui CRIMINAL îmi provoacă O SCÂRBĂ până la durere. Soţia acelui poliţist se uită în fiecare zi pe geam şi nu-i vine să creadă că nu se întoarce de la serviciu”, scrie Petra.

  • „Criminalule, scuzele tale mincinoase, oricum, nu îl aduc înapoi pe poliţistul pe care l-ai ucis! Ai merită să stai închis pe viaţă, tu şi toţi beţivii care au omorât oameni nevinovaţi!”, scrie Silvia.
FOTO EXCLUSIV/ 25 de ani de la moartea Andei Călugăreanu. Ce s-a întâmplat la mormântul regretatei artiste| FOTO


 
Loading...