Un actor din Game of Thrones susține că și-a pierdut popularitatea după cel mai recent episod: "Poștaul nu vrea să îmi vorbească"

Cel mai recent episod din Game of Thrones a fost unul extrem de apreciat de fanii serialului. Cu toate acestea, un actor s-a plâns că și-a pierdut popularitatea. Este vorba despre Jerome Flynn, cel care interpretează rolul lui Bronn.
În cel mai recent episod al serialului Game of Thrones, respectiv episodul patru din sezonul șapte, personajul Bronn încearcă să-l omoare pe dragonul Drogon, trăgând spre el cu o armă special creată. El este pus de personajul Jaimie să facă acest lucru, în timpul unei lupte extrem de încinse. Mai precis, în timpul luptei în care Daenerys apare pe dragon, dând foc aproape în întregime armatei Lannister.
Jerome Flynn, al cărui personaj s-a dovedit a fi popular în rândul fanilor, a spus că această scenă, pentru care a filmat timp de mai multe săptămâni, i-a făcut pe spectatori să îşi schimbe părerea despre el.
”Au făcut o treabă extraordinară cu această scenă. Trebuie să spun, însă, că de când a fost difuzată lupta, mi-am pierdut puţin popularitatea. Poştaşul nu vrea să îmi vorbească pentru că am tras în dragon”, a spus actorul, potrivit The Independent.


Citește și: Bucureștiul, invadat de o specie nouă de insecte: Tigrul platanului. Cum scăpam de el

Loading...