Vedetele de la Hollywood au adunat 14,5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor

Vezi galeria foto
Vedetele de la Hollywood au adunat 14,5 milioane de dolari pentru victimele uraganelor în cadrul unui teledon uriaș organizat de principalele televiziuni din Statele Unite, scrie Page Six.
Zeci de vedete au participat la eveniment, unele au cântat, altele au povestit pur și simplu diferite întâmplări din viața lor, important a fost pentru toți ca americanii care i-au urmărit să sune și să doneze cât mai mulți bani care să ajungă la victimele uraganelor. Iar rezultatul a fost pe măsură, la momentul în care s-a terminat teledonul, care a durat o oră, în conturi se adunaseră 14,5 milioane de dolari.
Evenimentul a fost moderat de Jamie Foxx și Leonardo DiCaprio, iar pe scenă au cântat artiștii Stevie Wonder, Usher si Blake Shelton cei trei interpretând piese de încurajare a americanilor să fie alături de victimele urgiilor.
Justin Bieber, George Clooney, Barbra Streisand, Al Pacino, Lupita Nyong'o, Jay Leno și alte zeci de vedete au răspuns la telefoanele celor care făceau donații. Între timp, Beyonce, Will Smith și Dwayne „The Rock“ Johnson au rimis încurajări prin mesaje video.
"Dezastrele naturale nu discriminează", a spus Beyonce. „Nu-mi pasă dacă ești un imigrant, negru sau alb, hispanic sau asiatic, evreu sau musulman, bogat sau sărac.“ Cher și Oprah Winfrey au spus povestea din spatele unei imagini devenit virale, care surprindea mai mulți oameni care au făcut un lanț uman pentru a salva pe cineva aflat pe punctul de a se îneca în Houston.
Inițial teledonul urma să fie organizat pentru sprijinirea victimelor uraganului Harvey care a lovit Texasul, dar a fost extins și pentru sprijinirea locuitorilor din Florida și Caraibe devastate în ultimele zile de Irma.
Billy Crystal a anunțat la final că s-au adunat 14,5 milioane de dolari la sfârșitul showului, iar televiziunile care au transmis întregul eveniment, ABC, CBS, NBC, Fox, HBO, MTV, BET si Univision au anunțat că liniile telefonice pentru donații rămân deschise.
Evenimentul a fost organizat de producătorul de rap, Bun B, și managerul de talente Scooter Braun.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro

Loading...